MENÜ

Aysal kongreye gidiyor

Cim Bom'un patronu, muhaliflere rest çektiği divan toplantısının ardından seçime gitme kararı aldı. FANATİK'e konuşan Aysal, “Adaylık konusunda bir kararım yok. Düşünmem ve camianın ne istediğini anlamam lazım” dedi.

Aysal kongreye gidiyor

Galatasaray’ın dün yapılan olağanüstü divan kurulu toplantısının ardından sıcak gelişmeler yaşandı. Muhalif kanadın eleştirileri sonrası kürsüye çıkarak adeta rest çeken Başkan Ünal Aysal, gece geç saatlerde olağanüstü seçime gitme kararı aldı. Divanda, “Ne yapıp yapmayacağıma yarınki (bugün) yönetim toplantısında karar vereceğim” diyen Başkan Aysal, ilerleyen saatlerde kararını verdi. Aysal, bugünkü toplantıda ‘olağanüstü seçimli
kongre’ seçeneğini ekibine iletme kararı aldı. Gece geç saatlerde FANATİK’e özel bir açıklama yapan Aysal, aday olup olmayacağı konusunda renk vermedi ancak sözleri çok çarpıcıydı: “Henüz bir kararım yok. Düşünmem ve camianın ne istediğini anlamam lazım.”

Üyeler iknaya çalıştı

Aysal’ın tavrını öğrenen camianın ileri gelenleri ise harekete geçti. Geç saatlere kadar başkanı iknaya çalışan kulüp üyeleri, net yanıt alamadı. Bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısından ‘olağanüstü seçimli kongre’ kararı çıkmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.

Serdar Dinçbaylı

Haberin Devamı
YORUM YAZ