MENÜ

Altın gol: 1-2

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda temsilcimiz Trabzonspor, Metalist Kharkiv'i 2-1 mağlup etti.

Altın gol: 1-2

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda temsilcimiz Trabzonspor, Metalist Kharkiv'e konuk oldu. Kiev'deki olaylardan dolayı Lviv'de oynanan mücadeleyi temsilcimiz 2-1 kazandı.

Mücadeleye Trabzonspor iyi başladı. Topun kontolünü henüz maçın başında eline geçiren Bordo-Mavililer, Kevin Constant'ın önderliğinde Metalist kalesine yüklenmeye başladı. Dakikalar 25'i gösterdiğinde Trabzonspor korner atışı kazandı. Topun başına geçen Sefa Yılmaz düzgün bir orta ile Kevin Constant'ı altı pasta buluşturdu. Constant'ın kafası ile top ağlarla buluştu ve temsilcimiz 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-0'lık Trabzonspor üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya ev sahibi ekip daha hücümu düşünerek başladı. Trabzonspor'a top yapma fırsatı vermeyen Ukrayna ekibi, oyunun kontrolünü de eline geçirdi. 58. dakikada Oscar Cardozo çıktı yerine Yatabare girdi. Mücadelenin 61. dakikasında Volodymyr Homenyuk ile golü bulan Metalist durumu 1-1'e getirmeyi başardı. Golden sonra bir süre daha Trabzonspor kalesinde tehlikeler yaratan Metalist üstünlük sayısını bulamadı. Mücadelenin son 5 dakikasında rakip kaleye yüklenmeye başlayan Trabzonspor, 90+3. dakikada yeni transfer Avraam Papadapoulos'un golü ile adeta altın vuruş yaptı. Golden hemen sonra düdüğünü çalan Tom Harald Hagen maçı bitirdi ve temsilcimiz UEFA Avrupa Ligi'ne muhteşem bir başlangıç yaptı.

METALİST K. - TRABZONSPOR MAÇ DETAYI

Haberin Devamı
YORUM YAZ