MENÜ

‘Sonuna kadar savaşacağız'

Asteras'ın genç hocası Staikos Vergetis, İstanbul'dan üç puanla ayrılmak için çabalayacaklarını söyledi. Vergetis, “Beşiktaş'a karşı hücumu da düşüneceğiz ancak önceliğimiz gol yememek olacak. Bu yüzden defansif bir oyuna ağırlık vereceğiz ve sonuna kadar savaşacağız” diye konuştu.

‘Sonuna kadar savaşacağız'

Avrupa Ligi’nde bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Beşiktaş’a konuk olacak Asteras Tripolis takımı, dün İstanbul’a geldi. Akşam saatlerinde son takım çalışmasını yapan Sarı-Mavililer’in hocası Staikos Vergetis, maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’a karşı galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen genç teknik adam, “Avrupa Ligi’nde gruplara kalma onuruna eriştik. Ancak burada kalmayacağız ve gidebildiğimiz kadar gitmeye çalışacağız. Beşiktaş karşısında hücumu da düşüneceğiz ancak önceliğimiz gol yememek olacak. Bu yüzden defansif bir oyuna ağırlık vereceğiz ve sonuna kadar savaşacağız” dedi.

‘İstanbul bizi de temsil ediyor’

Tarihte iki ülke için önemli bir yeri olan İstanbul hakkındaki düşüncelerini de paylaşan 38 yaşındaki çalıştırıcı, “Yunanlılar’ı da temsil eden çok özel bir şehre geldik. Tarihin büyük bir parçası. Biz de takım olarak yabancılardan ziyade daha çok yerli oyunculara dayanan bir ekibiz. Beşiktaş’ın önemli bir takım olduğunun farkındayız. Rakibi analiz ettik. Kaliteli oyunculara sahipler” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ