MENÜ

Okan Buruk: Fenerbahçe'den puan almak istiyoruz

Gaziantepspor teknik direktörü Okan Buruk, bu hafta oynayacakları Fenerbahçe maçı hakkında konuştu.

Okan Buruk: Fenerbahçe'den puan almak istiyoruz

Gaziantepspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı. Süper Lig'de 2 haftada 4 puan kazanan kırmızı siyahlı takımın teknik direktörü Okan Buruk, "Fenerbahçe gibi büyük bir takımdan puan almak istiyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Gaziantepspor, Celal Doğan Tesislerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı. Geçen hafta sahasında konuk ettiği Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile 2-2 berabere kalarak puanını 4'e yükselten Gaziantepspor'da teknik direktör Okan Buruk, hedeflerinin yine puan olduğunu ifade etti.

Kayseri Erciyesspor karşısına 3 puan parolasıyla çıktıklarını ancak 2-0 geriye düştükten sonra takımım müthiş geriye dönüşle 1 puan aldıklarını anlatan Buruk, "Şu anda 4 puandayız, lig yeni başladı ve yeni bir takımız. Her hafta oyuncularımızı daha iyi tanıyoruz, daha iyi görüyoruz. Kendi eksikliklerimizin farkına varıyoruz. Hem bunları görürken hem puan toplamak bizim için çok önemliydi" diye konuştu.
Fenerbahçe deplasmanında geleneği bozmayarak puan yada puanlar alarak dönmeyi istediklerini dile getiren Okan Buruk şöyle konuştu:

"Lig biraz durgun başladı. Bütün takımlar baktığımızda tam olarak forma giremedi. Ligin büyük bir kısmı kendi performansını tam olarak sergileyemedi. Aynı şeyi bizde yaşıyoruz, diğer takımlarda yaşıyor. Sezon başının bu dezavantajı var ama ligin en oturmuş kadrosu Fenerbahçe'de. Onlarda iki haftada 4 puan aldı. Belki istedikleri oyunu oynayamadılar, ama otomatikleşmiş bir takım var karşımızda. Bizde bunu görerek önlemlerimizi alacağız. Fenerbahçe'den puan almayı başarmak istiyoruz."

Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlayan kırmızı siyahlı oyuncular zorlu mücadeleden kayıpsız ayrılmayı hedeflediklerini kaydetti.

EYYÜP BURUN - GAZİANTEP / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ