MENÜ

"Manchester United'ın parası yetmez"

Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, Manchester United'ın oyuncularını alabilecek güçte olmadığını iddia etti.

"Manchester United'ın parası yetmez"

Basın toplantısında konuşan İspanyol teknik adam, bir gazetecinin Manchester United’ın Thomas Müller’in de arasında olduğu birkaç futbolcu için Bayern Münih’e teklif yapıp yapmadığını sorması üzerine, "United’ın bizden oyuncu alabilecek kadar parası yok" değerlendirmesinde bulundu.

Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal’in iyi bir arkadaşı olduğunu söyleyen Guardiola, "Transfere çok fazla para harcadıklarını gördüm. Bu Louis için iyi bir şey. Oyuncularımı isteyen kulüpleri biliyorum ama bu onlara bağlı. Kalmak isterlerse kalırlar. Manchester United da bu tip oyuncularımızı istedi ama onlar burada kalmaktan mutlu" ifadelerini kullandı.

Manchester United’ın geçen sezonu 7. bitirerek Avrupa arenasına gidememesinin dikkate alınması gerektiğini belirten Guardiola, "Bu büyük kulüpler için iyi bir ders oldu. Yenilmez ve güçlü olduklarını düşünürlerken yarıştan uzak kaldılar. Gelecek sezon da benzer şeyler olabilir. Futbol bu yüzden çok güzel" diye görüşünü belirtti.

"Kırmızı Şeytanlar", yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Angel di Maria, Radamel Falcao, Luke Shaw, Marcos Rojo, Ander Herrera ve Daley Blind’in bonservis ve kiralama bedellerine toplam 191 milyon avro ödemişti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ