MENÜ

Zoraki barış

Trabzonspor maçında saha içinde kapışan Diego ile Sow, oyundan çıktıktan sonra kulübede yan yana oturmalarına rağmen birbirlerinin yüzüne bakmadı. İkili, Aziz Yıldırım'ın talimatıyla dün apar topar barıştırıldı.

Zoraki barış

Fenerbahçe’de Trabznospor maçının ardından belki de en çok konuşulan konu, Moussa Sow ile Diego Ribas’ın saha içinde yaşadığı kapışma oldu. Sow, kendisine pas atmayan Brezilyalı oyuncuya çıkışırken, Diego da arkadaşına küfürler yağdırdı. İkili, oyundan çıktıktan sonra kulüdebe yan yana oturdu ama birbirlerinin yüzüne bile bakmadı. Dönüş yolunda ise uçakta tek kelime etmediler. Aziz Yıldırım, bu durumu öğrenir öğrenmez
talimat verdi ve ikili apar topar barıştırıldı. Ardından FB TV’ye açıklamalarda bulundu. Diego, “Böyle şeyler futbolda olur. Orada sadece istediklerimizi sahaya yansıtamamış olmamızın verdiği hayal kırıklığı, onun verdiği üzüntü ile aramızda öyle bir konuşma yaşandı. Sow ile hiçbir problemim yok. O benim en iyi arkadaşım. Sezon boyunca ona ihtiyacım olacak” dedi. Senegalli oyuncu ise, “Hepimiz takım halinde kazanmayı çok istiyorduk. Güçlü karakterlerden ve iyi oyunculardan oluşan bir takımız. Aslında bu, kazanma isteğimizin sahaya yansımasıydı. Kesinlikle bahsedildiği gibi Diego ile aramızda bir problem yok” ifadelerini kullandı.

Diego’nin ikinci vukuatı
Sarı-Lacivertli ekibin bu sezonki tek transferi olan Diego Ribas, kısa sürede ikinci vukuatını yaşadı. Brezilyalı futbolcu, Karabükspor karşısında oynanan sezonun ilk hafta maçında Emenike’nin yerine oyuna dahil olmuştu. Oyuncu değişikliği sırasında ikilinin birbirlerine sarılmak yerine omuz atması dikkat çekmişti.

İsmail Kartal görmemiş!

Yaşanan tartışmanın hemen ardından 69. dakikada Sow, 80’de ise Diego oyundan alınmıştı. Herkes, İsmail Kartal’ıniki oyuncusunu, aralarındaki atışma nedeniyle kenara aldığını düşündü. Ancak Kartal’ın, yaşanan tartışmadan o anda haberi olmadığı ortaya çıktı. Genç çalıştırıcı, karşılaşma sonrasında Diego ile Sow arasında geçenleri öğrendi ve, “Maçta yaptığınız bu tür davranışlar başta futbol takımı olmak üzere camiaya zarar verir. Bundan sonra bu tür davranışlar istemiyorum” uyarısında bulundu.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ