MENÜ

Oscar Cardozo ilk fırçayı yedi

Fenerbahçe maçı sonrasındaki ilk antrenmana Halilhodzic damgasını vurdu. Bosnalı hoca laubali davranan Cardozo'yu çok sert uyardı.

Oscar Cardozo ilk fırçayı yedi

Trabzonspor, Perşembe günü oynayacağı Metalist maçının hazırlıklarına dün yaptığı idmanla ara vermeden başladı. Çalışmaya ise tek kelimeyle Vahid Halilhodzic damga vurdu. Antrenman öncesinde futbolcuları ile bir toplantı yapan teknik adam, Fenerbahçe maçında ortaya konan oyunu tebrik edip, "Her geçen gün iyiye gidiyoruz. Ancak bu geçiş sürecini de mümkün olan en az kayıpla atlatmamız lazım" uyarısı yaptı. Ardından Metalist provasına geçildi. Fenerbahçe maçında oynamayan ve ilk 11 başlamayan futbolcular rutin programa tabi tutulurken, bu bölümde son maçlarda şans bulamayan Cardozo'nun temposunu ve laubali hareketlerini beğenmeyen Vahid Hoca, soluğu Paraguaylı'nın yanında aldı.

Haberin Devamı

'Senden beklenti büyük'

"Maçlarda olmak istiyorsan idmanlarda çalışmak zorundasın. Kimseye haksızlık da yapmam, oynamadan forma da vermem" diye çıkışan Vahid hocaya Cardozo da, "Elimden geleni yapıyorum" diyerek karşılık verdi. Daha sonra yıldız golcü ile özel görüşen Trabzonspor'un hocası, "Sana bu takımın ihtiyacı var. Beklenti yüksek. İdmanlar benim değil sizin için. Arkadaşlarına saygı duyman lazım" dedi ve çalışma kaldığı yerden devam etti. Cardozo'nun da bu uyarıdan sonra daha istekli çalışması dikkatlerden kaçmadı. Trabzonspor bugünden itibaren basına kapalı olarak çalışacak. Teknik heyetin hücum etkinlikleri üzerinde durması bekleniyor.

YORUM YAZ