MENÜ

Mersin-Rize maçı Adana'da oynanacak

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Süper Toto Süper Lig'in 3. haftasında Mersin'de oynanması gereken Mersin İdmanyurdu - Çaykur Rizespor maçının, Mersin'in stadı onarımda olduğu için Adana'da oynanacağını bildirdi.

Mersin-Rize maçı Adana'da oynanacak

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 20 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak olan Mersin İdmanyurdu - Çaykur Rizespor karşılaşması için, sahası onarımda olan Mersin İdmanyurdu'nun Futbol Federasyonu ve Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne başvurularının ardından yapılan görüşmeler neticesinde karşılaşmanın Adana'da oynanmasında sakınca bulunmadığını ve olumlu görüş bildirdiklerini söyledi.

"Müsabakanın 2 takım adına en iyi şekilde tamamlanması için gerekli hassasiyeti göstereceğiz" diyen Hadi, Mersin İdmanyurdu'nun daha önce Gaziantep ve Antalya statlarında oynamayı düşündüğünü, ancak her iki stadın hazır olmadığını, 5 Ocak Fatih Terim Stadı çim zemininin hayli iyi olduğunu, başta seyirci olmak üzere, her iki takım oyuncuları, teknik kadro, hakemler ve diğer görevlilerin Adana'dan iyi izlenimle ayrılmaları için gerekli önlemleri alacaklarını sözlerine ekledi.

İSTANBUL / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ