MENÜ

‘Kazanmaya gelmiştik'

Sezona sahasında 1-1 berabere kaldığı Gençlerbirliği maçıyla başlayan Rizespor, Beşiktaş deplasmanında iyi kapandı. Mehmet Özdilek'in öğrencileri öne de geçti ama 90 dakika sonunda 1 puanla yetindi.

‘Kazanmaya gelmiştik'

Filip Holosko ve Giray Kaçar transferleriyle Mehmet Özdilek yönetiminde sezona iddialı başlamak isteyen Çaykur Rizespor, henüz galip gelemedi. Ancak dünkü görüntüsüyle umut verdi. Yeşil-Mavililer, ilk haftadaki Gençlerbirliği beraberliğinin ardından milli arada Trabzonspor’la oynadığı hazırlık maçını 6-2 kaybetmiş ve büyük moral bozukluğu yaşamıştı. Dün akşam Beşiktaş gibi ligin en hazır takımlarından birine konuk olan Özdilek’in öğrencileri, rakibi karşısında oldukça iyi direndi. Neredeyse Beşiktaş’a pozisyon vermedi. Kontrataklarla gol bulmaya çalıştı. Rizespor bu amacına 48. dakikada Ümit Korkmaz ile ulaştı. Öne geçtikten sonra iyice kapanan Mehmet Özdilek’in öğrencileri, 81. dakikada Olcay Şahan’ın golüne engel olamadı. Konuk takım, zorlu deplasmandan 1 puanla ayrılmasına rağmen bu duruma sevinemedi.

‘İyi savunduk ama...’


Mehmet Özdilek karşılaşma sonunda şunları söyledi: İlk yarıda oyunu iyi kilitledik. İkinci yarının başında golü bulunca geriye kapandık ve kalemizi iyi savunduk. Beşiktaş’a karşı oynadığınızda baskı yemeniz normal. Topu kaptığımızda çıkışları iyi beceremedik. Yediğimiz golde de oyuncularımız doğru pozusyondaydı. Olcay da iyi vuramadı ama gol oldu. Oyuncularımı kutluyorum.

Haberin Devamı
YORUM YAZ