MENÜ

Jimmy Durmaz'dan olay açıklamalar!

İsveç Futbol Federasyonu'nun futbolcularıyla yaptığı söyleşilerin geçen haftaki konuklerı Erkan Zengin ve Jimmy Durmaz'dı.

Jimmy Durmaz'dan olay açıklamalar!

İsveç Futbol Federasyonu’nun futbolcularıyla yaptığı söyleşilerin geçen haftaki konuklerı Erkan Zengin ve Jimmy Durmaz’dı. Keyifli geçen sohbette Erkan, Zlatan Ibrahimovic ile ilk tanışmasını esprili bir şekilde anlatırken, Jimmy ise Gençlerbirliği’nden ayrılış sürecini anlattı.

Erkan Zengin, Zlatan ile tanışmadan önce oldukça stresli olduğunu söylerken, “Çok terlemiştim. O kadar ki terler kolumdan aşağı doğru akıyordu. Terimi, kimse görmesin diye şortuma siliyordum. Euro 2016 Elemeleri’nde aynı şeyi Nabil Bahoui de yaşadı. Beraberr yemek yiyorduk ama kimseyle konuşmuyordu ve Zlatan’a bakamıyordu. İlk başlarda ben ne hissettiysem onu hissediyordu. Ona “Stres yapmana gerek yok, ben de aynı şeyleri yaşadım” dedim” ifadelerini kullandı.

Jimmy Durmaz, sancılı geçen Gençlerbirliği’nden ayrılış sürecini anlattı: “Başkana gittim ve ayrılmak istediğimi söyledim. O da bana “Bir yere gidemezsin, bizimle kalıyorsun” dedi. Orası artık benim için bir cehennem gibiydi. Babamı aradım ve İsveç’ten Türkiye’ye getirdim. Babam serttir ve Türkçe konuşur. O yüzden onun da orada olmasını istedim. Babam biraz ağır konuştu ama sonuçta her şey halloldu. Başkan gidebileceğimi söylediğinde bavulumu hazırladım ve koşarak uzaklaştım.”

Jimmy Durmaz iki yıllık Gençlerbirliği macerasının ardından yaz transfer döneminde Yunan ekibi Olympiakos’a transfer olmuştu.

Ajansspor

Haberin Devamı