MENÜ

İğne deliğinden bir puan!

Siyah-Beyazlılar, beraberliği mucizevi bir golle kurtardı. 48'de Ümit'in sayısıyla geriye güşen Kartal, topla oynamada yüzde 78'e 22'lik üstünlük kurdu ancak beraberlik için Rize'nin ikramını bekledi! 81'de Olcay'ın şutunda iki savunmacı birden topu ıskaladı, 1 puan kurtarıldı.

İğne deliğinden bir puan!

Beşiktaş, dün akşam mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Rizespor karşılaşmasında rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Olimpiyat Stadı'ndaki maça, az bir taraftar desteği önünde çıkan Siyah-Beyazlılar, oyunun ilk anlarından itibaren rakibine üstünlük kurma konusunda zorlandı. Beşiktaş'ta mücadelenin ilk bölümünde takımın gol ayakları Cenk ve Mustafa’nın yakaladığı pozisyonları değerlendirememesi ve Rize'den de Siyah-Beyazlılar'ın kalesini tehdit edecek bir pozisyon gelişmemesi üzerine taraflar soyunma odasına 0-0'lık skorla gitti.

Goller ikinci yarıda geldi

İkinci yarıya daha atak bir futbolla başlayan Rize, 48’de Ümit Korkmaz'ın attığı golle deplasmanda skoru 1-0 yaptı. Bu sayının ardından Kerim ve Necip değişiklikleriyle hareketlenen Beşiktaş, ilerleyen dakikalarda rakibini abluka altına almaya başardı. Maçın son anlarına doğru baskısını artıran Beşiktaş, aradığı golü 81'de buldu. Rizespor kalesi önünde kullanılan kornerden seken topa ceza içinde sert bir vuruş yapan Olcay Şahan, 2 Rizeli futbolcunun bacaklarının yanındangeçen topun filelerle buluşturup skoru 1-1'e getirdi. Oyunun kalan dakikalarında yakaladığı pozisyonlardan sonuç çıkartamayan Beşiktaş, sahadan 1 puanla ayrıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ