MENÜ

Ersan'da yırtık

Beşiktaş'ta Çaykur Rizespor maçında sakatlanan futbolcuların son durumları belli oldu.

Ersan'da yırtık

Geçtiğimiz sezonu rekor sakatlıklarla geçiren Beşiktaş'ın başı yine aynı dertten sıkıntıya girmeye başladı.

Demba Ba daha ligin ilk haftası başlamadan sakatlık yaşayarak 15 günlük bir tedavi süreci geçirmiş ve Çaykur Rizespor maçında oynayamamış, Jose Sosa da henüz resmi maça çıkmadan sakatlanmıştı. Ersan Gülüm ve Cenk Tosun da dün oynanan Çaykur Rizespor maçında yırtık sakatlığı yaşayarak geçen sezon bir kabus gibi takımın üstüne çöken kas yırtığı sakatlığının tekrar gündeme gelmesine sebep oldular.

GEÇEN SEZON SAKATLIK REKORU KIRILMIŞTI


Geçtiğimiz sezon 34 kişilik kadrosu olmasına rağmen rekor seviyede yaşanan sakatlıklardan dolayı zaman zaman kadro kurmakta zorlanan Biliç'in bu sezon kaleciler hariç 18 futbolcuya düşürdüğü kadronun üç kulvarı kaldırıp kaldıramayacağı şimdiden tartışılmaya başlandı bile.

SAHA ZEMİNİ BAHANESİ BİTTİ, ÖZEL HAYAT DÜZENSİZLİĞİ GÜNDEME GELMEYE BAŞLADI


Hazırlık döneminde bu sezon aynı sakatlıkların yaşanmayacağı ve futbolcuların sorumluluk bilinci ile özel hayatlarına dikkat edeceklerine olan inançlarını sık sık dile getiren yöneticilerin ve Slaven Biliç'in, daha sezonun henüz 2. haftasında yaşanan sakatlıklardan sonra oyuncuları daha sıkı denetlemeleri bekleniyor.

Geçen sezon yaşanan sakatlıklara bahane olarak gösterilen üst saha zeminin değiştirilmesi sürecinde, çalışmalarını alt sahada yapan siyah beyazlı futbolcuların yaşadığı sakatlıkların zeminden kaynaklı olması bahanesi geçerliliğini yitirmeye başlayıp, bütün dikkatleri özel hayatın düzensizliğine doğru çekmiş durumda.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ