MENÜ

Aysal'ın eşi evi terk etti

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Yunan eşi Fani Aysal'ın, haftalardır eve uğramadığı iddia edildi.

Aysal'ın eşi evi terk etti

Sabah Gazetesi magazin yazarı Bülent Cankurt'un haberi şöyle; 2011'de başkanlık koltuğuna oturduğu Galatasaray Spor Kulübü'nde şu sıralar birçok sorunla baş etmeye çalışan Ünal Aysal'ın, özel hayatının da epey sıkıntılı olduğunu duydum. Sosyete kulislerinde; Başkan'ın, uğruna 32 yıllık eşi Ahu Aysal'dan boşanıp senesine Amerika'da nikah masasına oturduğu Yunan eşi Fani Hanım ile evliliklerinin üzerinde karar bulutlar dolaştığı konuşuluyor!

Baba evine gitmiş!

Dedikodular üzerine ufak bir araştırma yapınca; Fani Hanım'ın en son Haziran ayı sonunda Türk karasularında göründüğünü fark ettim. Ünal-Fani Aysal çifti, kızları Alin ile birlikte Haziran sonunda 25 milyon Euro'luk 'Barbie' adlı yatlarında Bodrum'da tatil yapmıştı.

Fani Hanım'ı, iki aydır Türkiye'de ne gören olmuş, ne de duyan... Bu arada Temmuz'un ilk haftasında Mikonos'ta tatil yapan bir arkadaşım, Aysal çiftini gördüğünü; Fani Hanım'ın kızı Alin'i de alıp beş-altı bavulla yattan ayrıldığını söylemişti.

O dönem, Fani Hanım'ın Atina'ya yakınlarını ziyarete gittiğini düşünmüştüm. Ancak görünen o ki; Aysal çiftinin arasındaki gerginlik o zaman başlamış. Bakalım Ünal Başkan; hem Fani Hanım ile arasındaki sorundan, hem de Galatasaray Kulübü'nde yaşadığı sıkıntılardan kurtulabilecek mi?

Sabah

Haberin Devamı
YORUM YAZ