MENÜ

"Aptalca gol yedik"

Slaven Bilic, rakibin çok iyi kapandığını söyledi. Hırvat teknik adam, “Bu ağır zeminde hızlı oynayamadık. Rakibin kilidini açacak ekstra işler yapamadık ve aptalca bir gol yedik” diye konuştu.

"Aptalca gol yedik"

Sezona Mersin İdmanyurdu galibiyetiyle başlayan Siyah- Beyazlılar, taraftarı önündeki ilk lig maçına da mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Karşılaşma öncesinde önemli eksikler olsa da Beşiktaşlılar galibiyete ulaşacaklarını düşünüyordu. Ama öyle olmadı. Demba Ba, Jose Sosa ve Oğuzhan Özyakup’un yokluğu, hücum bölgesinde fazlasıyla hissedildi. Beşiktaş, Rizespor karşısında müthiş bir baskı kurup, rakibini adeta yarı sahasına hapsetse de pozisyon üretmekte zorlandı. Gökhan Töre, Mustafa Pektemek ve Jose Sosa gibi isimlerin yokluğunu fazlasıyla aradı.

‘Rakip iyi kapandı’


Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, karşılaşma sonunda üzgündü. Hırvat çalıştırıcı, “Zor bir maçtı. Tabii ki kazanmak istiyorduk. 1 puan hayal kırıklığı oldu. Rakibimiz çok fazla oyuncuyla iyi kapandı. Bu ağır zeminde hızlı oynayamamamız normal. Kanat hücumlarında ve duran toplarda iyi değildik. Rizespor da çok organize bir şekilde kapanınca pozisyon üretemedik. Kilidi açmak için ekstra işler yapmamız gerekiyordu, bunu da yapamadık. Gerekli çözümleri üretemedik. Aptalca bir gol yedik. Oğuzhan ve Demba Ba’nın eksikliğini kesinlike hissettik. Böyle bir oyunu çözecek oyun aklı ve kalite, onlarda fazlasıyla var” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ