MENÜ

Sneijder'la 3 yıl daha!

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, tecrübeli oyuncunun sarı kırmızılı takımdaki geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Sneijder'la 3 yıl daha!

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Albers, "Wesley'nin 1 Temmuz 2016'ya kadar sözleşmesi var. Fakat Başkan Ünal Aysal'la konuştuk, Wesly'nin geleceğiyle ilgili konuştuk. Sonuçta biz sözleşmesini uzatıyoruz" dedi.

UEFA FINANCIAL FAİR PLAY KURALLARI ÇOK ÖNEMLİ

Şu anda görüşme aşamasında olduklarını dile getiren Guido Albers, "Galatasaray UEFA Financial Fair Play kurallarını düşünmek zorunda, bu etkenleri de göz önünde bulundurarak hareket ediyoruz. Wesly şu anda sadece lig ve Şampiyonlar Ligi maçlarına kanalize oldu. Gerçekten çok uzun yıllar Galatasaray'da kalmayı çok istiyor. Kulübü, taraftarı ve İstanbul'u çok seviyor" diye konuştu.

GALATASARAY'LA 4. YILDIZI KAZANMAYI, HOLLANDA MİLLİ TAKIMI'NDA REKOR KIRMAYI AMAÇLIYOR

Sneijder'in iki önemli hedefi olduğunu dile getiren FIFA menajeri Albers, "Galatasaray'la 4. yıldızı kazanmayı çok istiyor ve Hollanda Milli Takımı'yla 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası boyunca bir rekor elde etmeyi hedefliyor. Şu ana kadar 107 kez milli formayı giydi. Van der Sar 130 kez giymişti. İşte Wesly bu rakamı geçmek istiyor" dedi.

3 YIL DAHA SÖZLEŞME YAPMAYI AMAÇLIYORUZ. FUTBOLDAN SONRA TEKNİK EKİPTE YER ALMAYI İSTİYOR

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncuyla 3 yıl daha ekstra kontrat yapmayı istediğini açıklayan Guido Albers, "Zaten 2016 Temmuz ayına kadar sözleşmemiz var. Bunun üzerine 3 yıl daha sözleşme yapmayı amaçlıyoruz. Zaten bu sürenin bitiminde 35 yaşında olacak. Sonrasında aktif futbolu bırakıp, Galatasaray teknik heyetinde yer almak istiyor. Ancak adım adım ilerliyoruz. Bu çok güzel bir şey, kulüp onunla gelecek planları yapıyor. Bu nedenle Wesly çok mutlu. Futboldan sonra da İstanbul'da yaşamayı arzu ediyor" ifadelerini kullandı.

BU HAFTA ÇALIŞMA YAPACAĞIZ. İKİ AY İÇERİSİNDE SONUCA BAĞLARIZ

Bu hafta içerisinde sözleşme uzatma konusunda çalışacaklarını belirten Albers, "Biz bu hafta sayın Aysal'la bir araya geleceğiz. Ünay Aysal gerçekten mükemmel bir insan ve son derece dürüst. Sanırım iki ay içerisinde sözleşme uzatma işini sonuçlandırmış oluruz. Wesly geçen sezon takım için çok önemli işler yaptı. Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası'nda. Bu sezon da dördüncü yıldızı kazanmak için elinden geleni yapacak. Bu konuda çok arzulu" dedi.

Başkan Ünal Aysal da, "Sneijder'le sözleşme uzatmayı istiyoruz. Ancak acelemiz yok. Zaten var olan sözleşmemiz var. Üzerinde çalışıyoruz" demişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ