MENÜ

Ne olacak bu Passolig!

Dün akşam Şeref Tribünü'nde Ahmet Nur Çebi ve Deniz Atalay'ın arasında geçen sert görüşmenin detayları ortaya çıktı. Passolig sistemindeki aksaklıklara kızan Çebi'nin, “Ligin ikinci haftası oldu hâlâ problemler çözülmedi!” serzenişinde bulunduğu öğrenildi.

Ne olacak bu Passolig!

Beşiktaş’ın dün akşamki Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde Atatürk olimpiyat Stadı’nda Siyah-Beyazlı yöneticilerin oturduğu Şeref Tribünü’nde Ahmet Nur Çebi ve Deniz Atalay arasında yaşanan hareketlilik büyük merak uyandırdı. Mücadele öncesinde kol kola olarak alana giren İkinci Başkan Çebi ve Asbaşkan Atalay, ilk olarak oturdukları koltukta hararetli olarak konuşmaya başladı. Tribünün geneli boş olması sebebiyle rahat bir
şekilde gözlenen ikiliden Ahmet Nur Çebi, bir ara sinirli şekilde ayağa kalktı ve Deniz Atalay’a el hareketleriyle bir şeyler anlattı. Bu anlarda Çebi’nin sinirli tutumu, ikiliyi dışarıdan takip edenler arasında, ‘acaba tartışıyorlar mı?’ yorumlarının yapılmasına yol açtı. Ancak maçın sonunda alınan bilgiye göre Ahmet Nur Çebi’nin, Passolig sistemindeki arızalar nedeniyle bazı taraftarların stada girememesi sebebiyle sinirlendiği öğrenildi. Çebi’nin Atalay’a, “Sezonun ikinci maçı ama sistem yine de oturtulamadı. Taraftarlar mağdur oluyor. Tribünler de boş kalıyor” serzenişinde bulunduğu bildirildi.

Başkan, yetkilileri çağırdı


Statta yaşanan aksaklıklarla ilgili olarak Ahmet Nur Çebi’den bilgi alan Başkan Fikret Orman’ın, Passollig yetkililerini Olimpiyat’a çağırdığı bildirildi. Orman’ın, stattaki problemler hakkında yetkililerden bilgi aldığı ve sıkıntıların bir an önce giderilmesi talimatını verdiği ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ