MENÜ

Halilhodzic: Çok yazık oldu

Vahid Halilhodzic 90 dakikanın ardından bir hayli üzgündü... Trabzonspor'un hocası, "Başkanımız, taraftarlarımız için bu maçı kazanmalıydık. Galibiyeti hak ettik ve buna da ramak kalmıştı. Bu yüzden üzgünüm" ifadelerini kullandı

Halilhodzic: Çok yazık oldu

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, mücadele sonrası öğrencileri için övgü dolu sözler safetti. Bordo-Mavililer'in tecrübeli hocası, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirtirken, "Galibiyeti hak ettiğimizi net bir şekilde ifade edebilirim ama bu akşam yetersiz kaldık. Yazık oldu diyeceğim. Başkanımız ve taraftarımız için 3 puanı almalıydık. Bunun için de gereken her şeyi yaptık ama olmadı. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Türkiye'nin en iyi takımına karşı iyi mücadele ettiler. 90 dakika boyunca rakibimize tek bir pozisyon vermezken, gole yakın olan taraf ise bizdik" ifadelerini kullandı.

'Şimdi başlıyoruz'

Eksiklere rağmen dün gece iyi bir mücadele sergilediklerini tekrarlayan Halilhodzic, "Asıl çalışma süremiz şimdi başlıyor. Kısa süre içinde asıl kadromuzu ve oynadığımız futbolu göreceksiniz. Öncelikle Fenerbahçe maçına hazırlandık ve bu yüzden Metalist'i düşünedemik. Bu gece (dün) ya da yarın (bugün) sabah o karşılaşmaya yoğunlaşacağız" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ