MENÜ

Güzel ve çirkin!

Genç takımlar maçındaki olaylar güne damga vurdu. U-21'de Trabzonspor'un dili dönen oyuncusuna Fenerbahçe sağlık ekibinin müdahalesi alkış alırken, U-19 mücadelesinde ise bazı taraftarların çıkardığı olaylar büyümeden önlendi.

Güzel ve çirkin!

Fenerbahçe ile Trabzonspor genç takımları arasında A takımlar öncesinde oynanan maçlar, yaşanan olaylarla güne damgasını vurdu. Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’ndeki U-19 mücadelesinde maç 2-1 konuk ekibin galibiyeti ile sonuçlanırken, ilk yarı bitiminde gerginlik oldu. Tribündeki bazı taraftarlar ile Trabzonsporlu futbolcular arasındaki sözlü tartışmanın fiili kavgaya dönüşmesinin önüne güvenlik görevlileri geçti.

Teşekkür ettiler

Bir başka alt kategori maçı da Trabzon’daydı. U-21 karşılaşmasını da Trabzonspor 3-2 kazanırken, bu maçın 35. dakikasında ev sahibi ekipten Enes Cebeci, ikili mücadele sonrasında yerde kaldı. Dili dönen Enes’e ilk müdahaleyi pozisyona daha yakın olan Fenerbahçe sağlık ekibi yaptı. Bu tavrı sebebiyle Trabzonspor kulübesi Fenerbahçe’li meslektaşlarına teşekkür ederken, Enes’in durumunun iyi olduğu haberi de herkesi rahatlattı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ