MENÜ

Göster kendini Cenk

Demba Ba ve Jose Sosa sakatlandı, Cenk Tosun ile Mustafa Pektemek büyük sorumluluk aldı. Senegal'li yıldızın yokluğunda Cenk, ayağına kadar gelen forma şansını iyi değerlendirmek için kolları sıvadı.

Göster kendini Cenk

Beşiktaş'ta Çaykur Rizespor maçı öncesi flaş bir gelişme yaşanmış, Demba Ba'nın tam olarak hazır hale gelmediği açıklanmıştı. Sağlık heyetinin '90 dakika oynayamaz' raporunun ardından Senegal’li yıldız futbolcu, böylelikle karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayacak, skor ve oyunun gidişatına göre forma bekleyecek. Demba Ba tarafından bu tarz haberler gelirken yeni transfer Jose Sosa da ayağının tozuyla geldiği Beşiktaş'ta sakatlık yaşadı ve ilk lig maçında forma giyme fırsatını kaçırdı. Sakatlığın bu derece fazla olduğu Siyah-Beyazlılar'da artık gözler Cenk Tosun ve Mustafa Pektemek'e çevrildi. Sezon hazırlıkları için yurt dışı kampında yıldızını parlatan, Arsenal ve Feyenoord maçlarına damga vuran Mustafa Paktemek şu anlık Bilic'e güven vermiş durumda. İlk 11'deki yerine kesin gözüyle bakılan tecrübeli golcünün, partneri de Cenk Tosun olacak.

Taraftara kanıtlamak için

Cenk için hem Demba Ba transferi hem de Mustafa'nın başarılı performansının ardından forma şansı bulması çok zor yorumları yapılıyordu. Artık rüzgar terse döndü, genç golcü adına büyük bir fırsat kapının eşiğine geldi. Rize önünde takımının gol yollarında en önemli silahı olacak 22 yaşındaki futbolcu, kendisini taraftara ve Bilic'e kanıtlamak için sonuna kadar mücadele verecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ