MENÜ

Fenerbahçe aynı Trabzon bambaşka

İki takımın geçen sezon oynadıkları ve yarıda kalan son maçtaki kadrolarıyla, dünkü karşılaşmada sahaya çıktıkları kadrolara bakıldığında oldukça ilginç bir tablo ortaya çıkıyor.

Fenerbahçe aynı Trabzon bambaşka

Trabzonspor ile Fenerbahçe’nin geçen sezonun ikinci yarısında Avni Aker’de oynadıkları ve yarıda kalan maç, konuk ekibin hükmen galibiyetiyle sonuçlanmıştı. Sarı-Lacivertliler o mücadeleye; Volkan, Gökhan, Bekir, Kadlec, Caner, Mehmet Topal, Alper Potuk, Emre Belözoğlu, Dirk Kuyt, Emenike ve Sow 11’iyle çıkmıştı. Aradan 6 ay geçtikten sonra Fener’in Avni Aker’de sahaya sürdüğü 11’e bakıldığında pek bir değişiklik görünmüyor. Bu kez Volkan’ın cezası nedeniyle kalede Mert, Kadlec’in yerine savunmada Bruno Alves, orta alanda da Alper’in yerine tek transfer Diego forma şansı buldu. Yani 1’i mecburi olmak üzere 3 değişiklik var.

Sadece Onur ve Mustafa

Ev sahibinde ise durum çok farklı. Trabzon olaylı maçta sahaya Onur, Bosingwa, Aykut, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Colman, Bourceanu, Olcan, Özer, Yusuf ve Henrique 11’iyle çıkmıştı. İşte dünkü karşılaşmada bu kadrodan sadece 2 oyuncu ilk 11’deydi: Onur ve Mustafa Akbaş... Diğer 9 ismin yerine Medjani, Belkalem, Zeki Yavru, Musa, Constant, Salih Dursun, Fatih Atik, Waris ve Yatabare sahadaydı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ