MENÜ

F1'de sorun bilet fiyatları!

Mercedes motorsporları patronu Toto Wolff, Formula 1 takımlarının, Bernie Ecclestone ile bilet fiyatlarının yüksekliği konusundaki endişelerini paylaşmak istediklerini söyledi.

F1'de sorun bilet fiyatları!

Takımlar ve F1'in hisse sahipleri arasında tansiyonu her geçen gün artan popülarite konuşmalarında en son öne çıkan sebeplerden birisi de bilet fiyatlarının çok yüksek oluşu.

Bazı yarışları izlemenin bedelinin olağanüstü yüksek olduğunun gözlenmesi tribünlerin boşluklarını açıklarken, yarışlara ev sahipliği yapmak için Bernie Ecclestone'un istediği bedeller de, organizatörleri fiyatlarda indirim yapma konusunda çıkmaza sokuyor.

Takımlar olarak organizatörlerin sorunlarının farkında olduklarını ifade eden Wolff, F1'in klasik pistlere sırtını dönmemesinden emin olmak da dahil olmak üzere bu konuyu da Ecclestone'a taşıyacaklarını söyledi.

"Bilet fiyatları konusunda görüşmek istiyoruz. Bunun Spa, Monza ve Hockenheim gibi pistlerdeki önem ve etkisini daha önce de tartıştık. "

"Bu gibi yarışlar takvimin bir parçası olarak kalmalı. Bu uluslararası bir spor."

"Yeni coğrafyalara ve ülkelere gitmeliyiz, bu gereklilik her zaman için süren bir durum. Ancak bunu yaparken Hockenheim ve Monza gibi geleneksel pistlerde de tribünlerin dolması gerekiyor."

(turkiyef1)

Haberin Devamı
YORUM YAZ