MENÜ

Diego ve Sow barıştı

Dün akşam oynanan Trabzonspor mücadelesinde tartışan Diego ve Sow bugün barıştı.

Diego ve Sow barıştı

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesi en çok Diego ve Moussa Sow'un aralarında tartışmasıyla gündeme oturmuştu. Bir pozisyon sırasında anlaşamayan ikili, maç esnasında uzun süre sözlü münakaşaya girmişti. Bu olayın ardından Diego-Sow cephesinde bugün Fenerbahçeliler'i sevindirecek bir gelişme yaşandı. Diego, bugün Instagram hesabında Moussa Sow'la çektiği 'selfie' pozunu koydu. Brezilyalı yıldızın bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeniye ulaştı.

Öte yandan Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulunan ikili aralarında hiçbir problemin olmadığını belirtti. "Moussa Sow iyi bir arkadaşım ve bütün bir sezon boyunca ona ihtiyacım var." diyen Diego Ribas, şunları söyledi:

"Böyle şeyler futbolda her zaman olabilir. Orada sadece istediklerimizi sahaya yansıtamamış olmamızın verdiği hayal kırıklığı, onun verdiği üzüntü ile biz aramızda öyle bir konuşma yaşadık. Bu sadece aramızda kaldı. Bunlar her zaman futbolda olan şeyler. Benim Moussa ile kesinlikle hiçbir problemim yok. O benim iyi bir arkadaşım ve bütün bir sezon boyunca benim ona ihtiyacım var. Çünkü aynı hedeflere sahibiz. Aynı hedefler için mücadele ediyoruz ve o yüzden bütün sezon boyunca bu hedeflere ulaşabilmek için birbirimize ihtiyaç duyacağız. Aramızda kesinlikle hiçbir problem yok."

Senagalli golcü Moussa Sow ise dünkü tartışmalarının kazanma isteklerinin sahaya bir yansıması olduğunu ifade etti ve açıklamasında şunlara yer verdi:

"Hepimiz takım halinde kazanmayı çok istiyorduk. Diego'da kazanmayı çok istiyordu, ben de kazanmayı çok istiyordum. Diğer tüm takım arkadaşlarım da kazanmayı çok istiyordu. Güçlü karekterlerden ve iyi oyunculardan oluşan bir takımız. Aslında bu, kazanma isteğimizin sahaya yansıması. O bahsettiğiniz pozisyonda da ben tamamen iyi bir pozisyon alıp, Diego'dan gelebilecek bir pası değerlendirme amacı içerisindeydim. Çünkü benim sahadaki duruşum, her zaman bu şekildedir. Ben her zaman golü arayan takıma nasıl faydalı olabilirim diye düşünen bir insanım. Diego o anda şut atmayı seçti. Futbolda olabilir. Futbolcunun da her zaman tercihi önemlidir. Futbolcunun kendi tercihini yapma hakkı vardır. Fakat tamamen kazanma isteğinden dolayı bu pozisyondan sonra bana pas gelmedikten sonra bir konuşma yaşadık. Kesinlikle bahsedildiği gibi Diego ile aramızda bir problem yok. Sadece aramızda bir konuşma gerçekleşti"

Haberin Devamı
YORUM YAZ