MENÜ

Diego fark yaratamadı

Fenerbahçe'nin Brezilyalısı, ilk kez dün akşam 11'de sahaya çıktı. Diego'dan beklentiler büyüktü. Ancak tecrübeli yıldız, Trabzonspor'un kalabalık orta sahası karşısında etkisiz kaldı

Diego fark yaratamadı

Sarı-Lacivertliler’in bu sezonki tek transferi olan Diego Ribas, ilk haftadaki Karabükspor karşılaşmasında yedek soyunmuştu. İsmail Kartal, ielk kez dün akşam Diego’ya 11’de görev verdi. Brezilyalı futbolcu, Emre Belözoğlu’yla birlikte orta sahanın ortasında görev yaptı. Ancak hücuma daha yakın oynadı. Karşılaşmaya tutuk başlayan Diego bir türlü kendisinden beklenenleri yerine getiremedi. Ofansif anlamda tutuk kalan takımını hareketlendiremedi. İkinci yarıda az farkla yandan dışarı giden şutu haricinde rakip kalede tehlike yaratamadı. Bunun belki de en önemli nedeni, Trabzonspor’un kalabalık orta sahası oldu. Salih Dursun, bir an olsun Diego’yu rahat bırakmadı.

80 dakika sahada kaldı

Sambacı ondan kurtulduğunda ise karşısında Medjani ve Constant’ı buldu. İlk kez 11’de sahaya çıktığı karşılaşmada vasatı aşamadı. İsmail Kartal, performansını bir türlü artıramayan Diego’yu 80. dakikada kenara aldı ve yerine Webo’yu sahaya sürdü. Brezilyalı oyuncu, kulübeye geldiğinde beklentileri karşılayamadığı için oldukça üzgündü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ