MENÜ

Antep yıkılmaz! 2-2

Sivas deplasmanında yenik duruma düşmesine rağmen maçı çeviren Gaziantep, dün de Erciyes karşısında 75'e kadar 2-0 gerideydi. Güneydoğu ekibi yine pes etmedi, Zoua'nın iki golüne Oğulcan ve Chico yanıt verdi, maç 2-2 eşitlikle bitti .

Antep yıkılmaz! 2-2

Kamil Ocak'ta konuk ekip oyuna hızlı başladı. Gaziantepspor aslında ligin ilk maçında dış sahada Sivasspor'u devirmenin özgüveniyle sahaya çıktı. Erciyesspor ise geçen sezon 5 gol yediği Trabzonspor'a karşı evinde de olsa golsüz beraberlik almıştı. İzleyenler sahaya daha ofansif çıkmış Gaziantepspor'dan gol beklerken 8'de Erciyesspor skoru değiştirdi. Anıl'ın kullandığı serbest atışta Zoua nefis yükseldi, Gaziantepspor ağlarını havalandırdı: 0-1. Golün hemen ardından ev sahibi ekip beraberliğe yaklaştı. Sol kanattan gelek ortaya Muhammed Demir'in nefis yarım volesi az farkla dışarı gitti. 38'de Zoua ile başlayan atakta Murat Yıldırım soldan ortaladı, Zoua vurdu, Karcemarkas cıkarttı. Dönen top takım arkadaşı Oğuzhan'a çarpıp Gaziantepspor filelerine gitti: 0-2. İlk yarıda ne yaptığını bilen ve ilk golün ardından savunmaya çekilmeyen Erciyesspor izledik.

Dolu dolu bir maç

İbrahim Akın'ın 75'te kullandığı kornere genç Oğulcan ceza alanı içinde kafayla vurdu, farkı bire indirdi: 1-2. 81'de Gaziantepspor beraberliği yakaladı. İbrahim Akın kornerde yine topun başındaki isimdi. Tecrübeli sol ayağın ortasında bu defa kafayı vuran Chico oldu: 2-2. Atılan 4 golün de özelliği yan toplardan gelmesiydi. Özetle dün gece, içinde pozitif futbol olan, gol olan dolu dolu bir maç izledik. İki takıma da teşekkürler...

Tunç Kayacı

Haberin Devamı
YORUM YAZ