MENÜ

Anderlecht'te son durum

Aslan'ın yarın kozlarını paylaşacağı Anderlecht, ligine iyi bir başlangıç yaptı. 7 hafta sonunda 15 puanla namağlup lider durumda bulunan Belçika ekibinde 20 yaşındaki Mitrovic parmak ısırtıyor.

Anderlecht'te son durum

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi gruplarındaki ilk maçını yarın oynayacağı Anderlecht, her ne kadar önceki gün çıktığı Lierse deplasmanında 2-2 berabere kalmış olsa da, lige iyi bir başlangıç yaptı. Belçika temsilcisi, 7 haftası geride kalan ligde 4 galibiyet ve 3 beraberlikle topladığı 15 puanla lider durumda. Rakip filelere 13 gol gönderen Anderlecht, kalesinde ise 7 gol gördü. Bu sezon takımın ön plana çıkan ismi Aleksandar Mitrovic. 20 yaşındaki Sırp futbolcu, 7 maçta attığı 4 golle yıldızlaştı. Genç yeteneği takip eden 3 isim var: Uzun süre Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan Matias Suarez, Fildişi Sahilli Cyriac Gohi Bi ve Senegalli Acheampong, attıkları 2’şer golle Anderlecht’i taşıyan isimler oldular.

4-2-3-1’le oynuyorlar

Anderlecht, genel olarak 4-2-3-1 düzeniyle oynuyor. İleri uçta Mitrovic, sağ açıkta Kabasele, solda Acheampong, 10 numarada Praet, merkezde Defour ve Tielemans, sağ bekte N’Sakala, sol bekte Deschacht, savunmanın göbeğinde de Nuytinck ve Mbemba, kalede de Proto görev yapıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ