MENÜ

Timsah yürüyüşü başladı: 1-2

Galatasaray yenilgisiyle sezona moralsiz başlayan Bursaspor, deplasmanda Gençlerbirliği'ni yıktı. Stancu'nun golüyle geriye düşen Şenol Güneş'in öğrencileri Volkan ve Fernandao'yla zafere uzandı.

Timsah yürüyüşü başladı: 1-2

Çalışma bakanı ‘Şu çalışanlar olmasaydı ne de güzel, problemsiz idare ederdim bakanlığımı’ demiş ya. TFF Başkanı da önce taraftarları sonra da futbolu tamamen ortadan kaldırıp federasyonu o şekilde yönetmeye yeminli galiba! Passolig uygulaması tribünleri bitirdi, şimdi sıra Türkish Fusboll Spagetti de. İngiliz, Alman, İtalyan, İzlanda, Hollanda, Fransa ne ararsan var futbol spagettimizde!

Volkan etkiliydi...

Resmi maçlarında gol atamayan, galibiyet sevinci de yaşayamayan Bursaspor Ankara’dan 2 gol ve 3 puanla döndü. 2. ve 5. dakikalarda Volkan Şen’le tehlikeli olan Timsahlar sonra oyunu adeta Gençlerbirliği’ne bıraktı ve savunma hatasından da golü yedi. 19’da Stancu savunma defosunu affetmedi: 1-0. İkinci yarı çok farklı bir Bursaspor ve bu nedenle dengesi arızalanan Gençlerbirliği sahadaydı. Ozan Tufan, Volkan Şen’in kenarlarda değil olayların içinde olması futbolun rengini Bursaspor’a çevirdi. 54’te Dahlin’in telaşını Volkan Şen doğru değerlendirdi ve 1-1: 69’da Serdar’ın kafasını çizgiden çelen Dahlin’den dönen topa Fernando dokununca 2. gol ve galibiyet Bursa’ya geldi.

Oğuz Dizer

Haberin Devamı
YORUM YAZ