MENÜ

Şimdi futbol zamanı

Cezası nedeniyle Avni Aker'deki yerini alamayacak olan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun maç öncesi mesajları netti: İyi mücadele ve skor bekliyoruz. Artık yöneticilerin değil futbolcuların ve teknik heyetin konuşma zamanı. Ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır

Şimdi futbol zamanı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kritik Fenerbahçe maçı öncesinde en büyük heyecanıyaşayan isimlerden biri. Kurduğu kadroyla transfer döneminde fark yaratan Bordo-Mavili ekibin patronu, işin yönetim tarafındaki kişileri olarak artık sahadaki mücadeleyi merakla beklediklerini söyledi. Her maçta olduğu gibi Fenerbahçe karşılaşmasında da iyi oyun, iyi mücadele ve iyi skor beklediklerini söyleyen Hacıosmanoğlu, “Başkan ve yönetici değil, artık futbolcuların konuşma zamanı. Önemli, sorumluluk ve kariyer sahibi oyunculardan oluşan bir kadromuz var. Böyle bir maç ne demektir biliyorlar zaten. Bizler ne söylesek boş, artık söz söyleme sırası futbolcuların. Çıkıp ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inanıyorum” dedi.

‘Hepsi oynayacak kapasitede’

Kadrodaki önemli eksikler hakkında ise çok fazla bir değerlendirmede bulunmayan İbrahim Hacıosmanoğlu şunları söyledi: “Alternatifi olan bir kadro kurduk. Onun da sebebi böyle şanssızlıklara karşı hazırlıklı olmak. Cardozo’nun oynamaması tabii ki de bizi çok üzdü. İsim isim oyuncu değerlendirmesi yapacak değilim. Hocamız kime şans verirse bu kadrodaki her oyuncu her maçı çıkartacak kapasitededir. Hem hocama hem oyunculara sonuna kadar güveniyorum. Bu maçın altından kesinlikle kalkacak kaliteye sahipler.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ