MENÜ

Önce durduracak, sonra vuracak!

Vahid Halilhodzic imha planını hazırladı. Bosnalı hoca, savunma ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkacak, rakibin yıldızları Diego ve Emenike'ye özel önlem alacak. Fırtına, Fenerbahçe'yi hızlı ataklarla yıkmaya çalışacak

Önce durduracak, sonra vuracak!

Cezayir Milli Takımı’yla Dünya Kupası’na defansif anlayışıyla damga vuran ve şampiyon Almanya’ya kök söktüren Vahid Halilhodzic, Fenerbahçe’yi yıkacak oyun tarzını belirledi. Son antrenmanda oyuncularını tek tek yanına çağırarak ikazlarda bulunan Bosnalı hoca, rakiple ve hakemle diyaloglardan uzak durmalarını istedi. Savunma anlayışından ödün vermeyecek olan Halilhodzic, Fenerbahçe’yi önce durduracak sonra vuracak. Maça öncelikle gol yememe düşüncesiyle çıkacak olan Karadeniz ekibi, kontrataklarla gol arayacak. Özellikle hücum organizasyonlarında rakip savunmacı Bekir’in açıkları aranıp, tehlikeli ataklar yaratılmaya çalışılacak. Savunmadan çıkan toplar orta alanda Constant ve Mehmet Ekici ile buluşturulacak.

Diego’ya yakın markaj

Vahid hoca, Fenerbahçe’nin hücumcularına özel önlem almayı da ihmal etmiyor. Diego’yu, Cezayir’den yakından tanıdığı oyuncusu Medjani ile durduracak. Sambacı nereye giderse, Medjani de orada olacak, bir an olsun oyun kurmasına izin vermeyecek. Emenike ise Yunan defansa emanet edilecek. Papadopoulus ile dünkü idmanda özel olarak konuşan 62 yaşındaki çalıştırıcı, Nijeryalı futbolcunun özelliklerini anlatarak, neler yapabileceğini söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ