MENÜ

'Bu tempoyla olmaz'

Aslan'ın hocası Prandelli, “Kazanmamız gerektiğini biliyoruz. Ama sahada daha tempolu, daha agresif olmalıyız. Galatasaray gibi bir takımın taktiksel olarak daha organize olması gerekiyor” dedi.

'Bu tempoyla olmaz'

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Eskişehirspor maçı sonrasında futbolcularını eleştirdi. Türk Telekom Arena Stadı’ndaki ilk sınavına çıkan İtalyan hoca, 0-0’lık beraberlik nedeniyle üzüntülü olduğunu belirterek, “Kazanmamız gerektiğini biz de biliyoruz. Ama daha tempolu, daha agresif olmamız gerekiyor sahada. Son pasları yapamadık, ceza sahasında biraz şanssızlık yaşadık, ama bununla beraber çok daha hızlı olmamız lazım. Galatasaray gibi bir takımın taktiksel olarak daha organize olması gerekiyor” ifadesini kullandı. Şampiyonlar Ligi’ndeki Anderlecht maçına yönelik bir soruyu dayanıtlayan 57 yaşındaki çalıştırıcı, “Farklı bir maç olacağını biliyoruz. Ayrıca seyircimiz de bizimle olacak” yorumunu yaptı.

‘Çok iyi değillerdi’

Prandelli, yeni transferlerin saha içi performansıyla ilgili olarak da, “Çok iyi bir maç çıkardıklarını düşünmüyorum. Ama yeni gelen oyunculara biraz daha zaman vermemiz gerekiyor” açıklamasını yaptı. İtalyan teknik adam, Eskişehirspor karşılaşmasıyla birlikte, Galatasaray’ın başındaki üçüncü resmi maçına çıkmış oldu. İlk sınavında Fenerbahçe’ye karşı Süper Kupa finalini kaybeden Prandelli, ligde Bursaspor galibiyeti yaşadı, Eskişehir önünde de beraberlik gördü ve karnesine 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de mağlubiyet yazdırdı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ