MENÜ

Zaman ayarlı bomba Demba Ba

Beşiktaş'ın 'Kara Boğa' lakaplı yıldızı Demba Ba, Siyah-Beyazlı formasına geri dönmek için gün sayıyor... Bağlarındaki sakatlığı büyük ölçüde atlatan Senegalli futbolcunun, Rize'ye karşı riske edilmeyeceği ve Asteras Tripoli karşılaşmasında görev başına döneceği bildirildi

Zaman ayarlı bomba Demba Ba

Devler Ligi Play-Off turu rövanş maçında Arsenal’le oynanan karşılaşmanın ardından sol iç yan bağlarından sakatlık geçiren ve takımının Mersin İdmanyurdu mücadelesinde yer almayan Demba Ba’nın, Rize’ye karşı da görev bulma ihtimalinin düşük olduğu bildirildi. Sağlık ekibinin, ‘pazartesi gününe kadar oynayabilecek duruma gelir’ raporuna rağmen oyuncusuna tam olarak hazır hale gelmeden forma vermeyi düşünmeyen Slaven Bilic’in, Rize’ye karşı Cenk Tosun’u kullanacağı, Senegalli yıldızı ise Asteras Tripoli mücadelesine saklayacağı öğrenildi. Hırvat hocanın, perşembe gününe kadar yüzde yüz hazır hale gelecek yıldıza, Yunan ekibine karşı özel olarak görev vermeyi planladığı ifade edildi. Öte yandan son durumuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Demba Ba, gün geçtikçe kendisini hazır hissettiğini belirterek, “Yaşadığım problem Rize’ye karşı forma giymeme engel değil. Eğer Slaven Bilic görev verirse hem Rize’ye karşı hem de Asteras’a karşı sahaya çıkarım” yorumunu yaparak hocasına mesaj gönderdi.

Cenk ve Tolga da görev alacak

Süper Lig’in ilk maçında Mersin’e karşı ortaya koyduğu performansla göz dolduran Cenk Gönen’in, Rize’ye karşı da kaleyi koruyacak isim olacağı bildirildi. Teknik direktör Slaven Bilic’in, sakatlığını atlatan kaptan Tolga Zengin’i ise Asteras Tripoli mücadelesinde sahaya süreceği öğrenildi. Öte yandan sol adalesinde yırtık bulunan Jose Sosa’nın, son yapılan kontrollerinin ardından Rize ve Asteras’a karşı sahaya çıkmasının beklenmediği ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ