MENÜ

Timsah'tan Başkent çıkarması

Sezona Galatasaray yenilgisiyle başlayan Bursaspor, Ankara'da yara saracak.

Timsah'tan Başkent çıkarması

Gençlerbirliği karşısında zor bir sınav verecek olan Yeşil-Beyazlılar’da hedef 3 puan. Özlüce Tesisleri’ndeki son idmanın ardından öğrencileriyle toplantı yapan Güneş, galibiyet istedi.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen 1 haftalık aradan sonra heyecan bugün yeniden başlıyor. Sezonun açılış maçında evinde Galatasaray’a 2-0 mağlup olan Bursaspor, Gençlerbirliği karşısında galibiyete odaklandı. Timsah, Başkent’ten zaferle dönüp yara sarmanın hesaplarını yapıyor. Öğrencilerinden Galatasaray maçını unutmalarını isteyen teknik direktör Şenol Güneş, Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen son provanın ardından takımla bir toplantı yaptı. Ankara’dan galibiyetle dönmeleri halinde toparlanacaklarını dile getiren deneyimli teknik adam, 3 puan istedi. Ligde kolay takımın bulunmadığına dikkat çeken Güneş’in yaptığı motivasyon konuşmasında şu sözleri sarf ettiği bildirildi: “Yine zor bir maç bizi bekliyor. Ankara’dan galibiyetle dönmek zorundayız. Böylelikle Galatasaray maçının yaralarını da sarmış oluruz. Lig uzun bir maraton, kayıplara takılıp kalmayın. Gençlerbirliği karşısında alınacak galibiyet bir sonraki hataya da büyük moral olacaktır. Bursaspor gibi oynayın ve kazanın.”

Josue ilk 11’e

Yeşil-beyazlıların Porto’dan 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı genç orta saha oyuncusu Filipe Josue’nin Brezilyalı golcü Fernandao ile kısa sürede uyum sağlaması teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Galatasaray maçında oyuna 83’te giren Protekzli oyuncunun, Ankara’da ilk 11’de sahaya çıkacağı öğrenildi. Josue ve Fernandao ile Gençler’i imha etmeyi planlayan Güneş’in bu ikiliye özel görev vereceği ifade edildi.

Muhtemel ilk 11'ler

Gençlerbirliği: Dahlin, Tosic, Ahmet, Hakan, Hikmet, Nizamettin, Mervan, Gosso, Doğa, Guido Koçer, Stancu

Bursaspor: Harun, Şener, Serdar, Civelli, Aziz, Volkan, Belluschi, Holmen, Ozan İpek, Josue, Fernandao

Saat: 17.00

Stat: Ankara19 Mayıs

Hakem: Yunus Yıldırım

Yayın: Lig TV3

Haberin Devamı
YORUM YAZ