MENÜ

Kafkas: Kimsenin küfür etmeye hakkı yok

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Başakşehirspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Kafkas, maçın son dakikalarında küfür eden taraftarla girdiği tartışma ile ilgili de sert sözler söyledi.

Kafkas: Kimsenin küfür etmeye hakkı yok

Kafkas, maça iyi başlayamadıklarını belirterek, "Özellikle rakibin top bizdeyken 4-5-1 gibi dizilişi, alan bırakmayışı, bizim de yaratıcı oyuncularımızın çok fazla olmaması, Traore'nin geç gelmesi, hücum aksiyonlarında biraz sıkıntı yarattı. İkinci devre 2-3 tane, özellikle Erkan'la ve Traore ve Kumbela'yla pozisyon yakaladık, bunları değerlendiremedik. Bana sorarsanız bu maçın normal sonucu, hakkı sıfır sıfır beraberlikti" dedi.

Kafkas maçın son saniyelerinde kendi taraftarlarıyla yaşadığı gerginliğin sorulması üzerine şöyle dedi: "Kimsenin kimseye tepki gösterme hakkı yok. Biz bu kulübe büyük emekler veriyoruz, büyük yatırımlar yapıyoruz. Bu kulübün önü çok açık. Bunu göreceksiniz. Biz de kötü günümüzde seyircimizden destek bekliyoruz. Hava her zaman güneşli olmuyor. Bir kültürü değiştirmek gerekiyor. Başka ülkelerde küme düşen takımını bile alkışlıyorlar. Devamlı bize küfür, kıyamet. Ben 30 yıldır bu işin içerisindeyim. Bunların olmasını istemiyoruz kardeşim. Benim kendime göre doğrularım var, bunlar insanlara yanlış gelebilir. Ben bu şekilde ya olacağım bu işin içinde dim dik, ya da olmayacağım. Bu tavrımdan da vaz geçmeyeceğim. Her zaman iyi olmaz takım. Zaman zaman kötü olur, oyuncular kötü olur, antrenörler formsuz olur, bu küfür kıyamet nedir? Hiç kimsenin hiç kimseye küfür etme hakkı yok."

Haberin Devamı
YORUM YAZ