MENÜ

İstanbul'da 'Es'ecek

Galatasaray'ın cezası nedeniyle Arena'ya çıkarma yapacak olan Eskişehirspor'da taraftarlar da son hazırlıklarını yaptı. İstanbul seferine hazırlanan Kırmızı- Siyahlılar'ın büyük bölümünün hızlı treni kullanacağı ifade edildi.

İstanbul'da 'Es'ecek

Sezonun ilk maçında Torku Konyaspor ’u 2-1 geçip lige zaferle başlayan Eskişehirspor, gözünü Galatasaray’a dikti. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve öğrencilerinin hedefi seyircisiz Aslan’ı evinde avlamak. Galibiyete şartlanan Kırmızı-Siyahlılar’da taraftarlar da son hazırlıklarını yaptı. Bilindiği üzere ev sahibi ekibin cezası nedeniyle mücadeleyi yalnızca Eskişehirsporlu futbolseverler izleyebilecek. Hafta başından bu yana bu durumu takımın lehine çevirmek isteyen taraftarlar, bugün saat 11.00’de şehir merkezinden otobüslerle İstanbul’a hareket edecek.

Pahalı bilet handikap

Otobüslerin yanı sıra özel araçlarla da Türk Telekom Arena’nın yolunu tutacak olan Es Es sevdalılarının büyük bir bölümü ise hızlı treni kullanacak. Kırmızı-Siyahlılar, hızlı trenle Pendik’e gelecek ve buradan da Arena’nın yolunu tutacak. Kural gereği deplasman takımları stada yüzde 5 seyirci sokabildiği için Kırmızı-Siyahlılar’a 2650 kişilik yer ayrıldı. Bilet fiyatlarını 100 lira olarak belirleyen Galatasaray Yönetimi’ne tepki gösteren taraftarların pahalı bilet nedeniyle fire verebileceği bildirildi. Bu maça büyük önem veren Eskişehirspor taraftarlarının en az 1500 kişiyle stattaki yerini alması bekleniyor. Bu arada İstanbul emniyetinin de stat çevresi ve güzergahında büyük önlemler alacağı öğrenildi.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ