MENÜ

Işıl Alben: Seviyemizi göreceğiz

Türkiye'nin evsahipliği yapacağı 2014 FIBA Dünya Şampiyonası'nın hazırlıklarını sürdüren A Milli Kadın Basketbol Takımı, şampiyona öncesi son hazırlık turnuvası için Belarus'a gitti.

Işıl Alben: Seviyemizi göreceğiz

Ay-yıldızlı ekip, Atatürk Havalimanı’ndan Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağıyla Belarus’un başkenti Minsk’e hareket etti.
Yolculuk öncesi gazetecilere açıklama yapan milli oyun kurucu Işıl Alben, 27 Eylül-5 Ekim tarihlerinde Türkiye’de düzenlenecek 2014 FIBA Dünya Şampiyonası için son hazırlık maçlarını oynamaya gittiklerini söyledi. Çıktıkları her maçı kazanmak için oynadıklarını anlatan Işıl Alben, "15 gün sonra da grubun ilk maçını oynayacağız. Bu yüzden oynayacağımız bu maçlar çok önemli" dedi.
Güzel ve faydalı bir turnuva olmasını ümit eden Işıl Alben, "Geldiğimiz seviyeyi göreceğiz ve ona göre eksiklerimiz üzerinde çalışmaya başlayacağız. Umarım her şey yolunda gider ve gelip burada da çalışmalarımıza devam ederiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

14-16 Eylül tarihlerinde düzenlenecek turnuvada evsahibi Belarus’un yanı sıra Çin ve İspanya ile karşılaşacak milli takım, ilk maçını yarın İspanya ile oynayacak. Milliler, 17 Eylül Çarşamba günü yurda dönecek. 19 Eylül Cuma günü şampiyonadaki grup maçlarını oynayacağı Ankara’ya gidecek milli takım, son hazırlık çalışmalarını da başkentte yapacak.

AA

YORUM YAZ