MENÜ

Bursaspor'dan muhteşem geri dönüş: 1-2

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Bursaspor, Gençlerbirliği'ni geriden gelerek 2-1 mağlup etti. Yeşil-Beyazlılar'ın gollerini Volkan Şen ve Fernandao atarken, başkant temsilcisinin tek golü Stancu'dan geldi.

Bursaspor'dan muhteşem geri dönüş: 1-2

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Gençlerbirliği, Bursaspor'u konuk etti. Maça ev sahibi ekip etkili başladı ve 19. dakikada Stancu ile golü buldu. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Nizamettin Çalışkan ön direğe doğru ortasını yaptı. O noktaya iyi hareketlenen Mervan Çelik kafasıyla topa son anda dokunarak altıpas içerisine doğru topu aşırdı. Altıpas içerisinde bomboş kalan Bogdan Stancu topla buluşur buluşmaz kafa vuruşunu yaparak topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarıda başka gol olmadı ve Gençlerbirliği soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısı golle başladı. Bursaspor, 54. dakika Volkan Şen ile eşitliği yakaladı. Sol kanattan gelişen Bursaspor atağında Ozan Tufan topla birlikte ilerledikten sonra son çizgiye inmeden altıpas çizgisi üzerine doğru ortasını yaptı. Kalesini terk eden Johan Dahlin topu tokatlayarak uzaklaştırmak istiyor fakat top penaltı noktasının sağında bulunan Volkan Şen'in önünde kaldı. Topu önünde bulan Volkan Şen sağ ayağı ile yerden sert vurarak takımına beraberliği getirdi: 1-1.

Bursaspor geriden geldi

Bu golden sonra Gençlerbirliği kalesine yüklenen Bursaspor, 69'da Fernandao'yla 2-1 öne geçti. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda Aziz Behich altıpas içerisine ortasını yaptı. O noktada iyi yükselen Serdar Aziz kafa vuruşunu yapıyor fakat Johan Dahlin topu son anda tokatladı. Kaleci Johan Dahlin'den dönen topu hemen kale ağzında önünde bulan Fernandao topu tek dokunuşla ağlara gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Gençlerbirliği, Bursaspor kalesine tehlikeli ataklar gerçekleştirse de aradığı golü bulamadı ve Bursaspor, deplasmandan 2-1 galip ayrıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ