MENÜ

Erkan Zengin: Beraberliğe değil kazanmaya...

FANATİK'e konuşan Erkan Zengin, “Bir Eskişehirsporlu olarak şunu iddialı bir şekilde söylüyorum; İstanbul'a beraberliğe değil, galibiyete gidiyoruz. Kendimize güvenimiz tam” dedi.

Erkan Zengin: Beraberliğe değil kazanmaya...

İsveç Milli Takımı’na Avusturya deplasmanında beraberliği getiren golü atan ve ortaya koyduğu performansla Süperstar İbrahimovic’i bile kendisine hayran bırakan Erkan Zengin, Galatasaray maçında Eskişehirspor’un da en önemli silahı olacak. Milli takımda moral kazanan Es Es’in yıldızı, bu karşılaşmaya da ekstra bir motivasyonal hazırlanıyor. Dünkü idman sonrası FANATİK’e özel açıklamalarda bulunan Erkan, dev rakiplerine gözdağı verdi. “Milli takımda gol atmak çok güzel bir duygu” diyerek söze giren tecrübeli futbolcu, “Ama asıl önemli olan geçen hafta Konya maçında mağlup durumdayken oyun disiplininden kopmayıp ilk galibiyetimizi almamızdı. Bu çok önemli. Eskişehirspor futbolcusu olarak da şunu iddialı bir şekilde söylemek istiyorum. Biz Galatasaray’la berabere kalmaya değil, onları yenmeye gidiyoruz. Kendimize güvenimiz tam. Sakat arkadaşlarımızın da iyileşmesi ayrı bir moral kaynağı. Sahada herkes elinden geleni yapacak” diye konuştu.

Boffin’in maçı!

Bu arada Konyaspor maçındaki kurtarışlarıyla galibiyette önemli rol oynayan Boffin’in, Galatasaray mücadelesi öncesi de idmanlardaki müthiş performansı teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Belçikalı file bekçisi, arkadaşlarına güven veriyor.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ