MENÜ

Urfa düşünsün!

Antalyaspor Teknik Direktörü Engin Korukır zorlu maç öncesi FANATİK'e iddialı konuştu.

Urfa düşünsün!

"Rakibimizin çok iyi ve kaliteli oyunculara sahip olduğunu biliyoruz. Ama biz kendi işimize bakıyoruz. Çünkü eğer Şanlıurfaspor'a karşı gerçek Antalyaspor gibi oynarsak kazanmakta zorlanmayız"

Zirveye oynayan takımlar arasında en zorlu fikstürlerden birine sahip olan Antalyaspor'u, Karşıyaka deplasmanından sonra ikinci zor sınav bekliyor. Kırmızı-Beyazlılar, taraftarı önünde oynayacağı Şanlıurfaspor maçında galibiyetle tanışmak istiyor. Milli arayla birlikte daha iyi hazırlanabilme fırsatı bulduklarını ifade eden Akdeniz ekibinin hocası Engin Korukır, FANATİK'e son derece iddialı açıklamalar yaptı.

'Her açıdan hazırız'

Söze, "Maça çok iyi hazırlandık" diyerek başlayan tecrübeli çalıştırıcı, "Şanlıurfaspor maçının zor geçeceğini biliyoruz. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda yaptık. Oyuncularım fizik açısından üst düzeyde. Ama bu tür maçlarda mental olarak da iyi durumda olmak gerekiyor. Bu konuyu da aştık. Takım olarak Antalyaspor'un her maçını kazanmak için oynaması gerektiğinin farkındayız" ifadelerini kullandı.

'Gökhan'ın durumu çok iyi'

Yeni transferlerin de oynayabilecek düzeye çıktıklarını kaydeden Engin Korukır, şöyle devam etti: "Transferin son gününde çok önemli iki ismi daha kadromuza kattık. Berk İsmail de Gökhan Karadeniz de bize son derece faydalı olacak isimler. Onlardan beklentimiz büyük. Milli arada da adaptasyon sürecini atlattık. Gökhan zaten çok hazır geldi. Oldukça iyi durumda. İhtiyaç duyduğumuz takdirde ikisi de hazır."

'İsteyelim yeter ki...'
Herkes bizimle konuşurken Urfa'nın hücumcularına dikkat çekiyor. Ama baktığında bana göre ligin en kaliteli ileri uç oyuncuları bizde. Şanlıurfaspor'la çok kaliteli bir maç oynayacağız. İzleyenlerin kesinlikle zevk alacakları bir karşılaşma olacak. Evet onların Abdülkadir, Zenke, Serdar, Youssef gibi skoru değiştirebilecek oyuncuları var. Fakat ben, istediğimiz futbolu sahaya yansıttığımız sürece herhangi bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Yani biz sadece kendi oyunumuza bakıyoruz. Tabii ki önlem alacağız, ancak öncelikle kendi yapacaklarımıza bakacağız. Dolayısıyla biz değil, Urfa'nın önlem alması gerekecek." Ömer Necati Albayrak


Haberin Devamı
YORUM YAZ