MENÜ

Rizespor'lu Adnan, Beşiktaş maçına hazır

Çaykur Rizespor'un Iraklı savunma oyuncusu Ali Adnan, "Beşiktaş büyük bir takım. Biz bu maç için çok hazırız. Bu maçta elimizden geleni yapacağız" dedi.

Rizespor'lu Adnan, Beşiktaş maçına hazır

Adnan, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, Süper Lig’de oynadıkları ilk maçın iyi geçtiğini söyledi.

Çaykur Rizespor’daki hedefinin takımı en iyi yerlere getirmek olduğunu ifade eden Adnan, "Ben buna inanıyorum. Türkiye’de birçok futbolcuyu beğeniyorum. Özellikle oyun arkadaşım Sercan Kaya ve Galatasaray’da forma giyen Burak Yılmaz’ı daha çok beğeniyorum. Beşiktaş maçı zor bir maç. İnanıyorum ki bu maçı kazanacağız. Ben, bu maç için çok hazırım. Diğer arkadaşlarım da hazır" diye konuştu.

Bir gazetecinin Irak’taki gelişmeleri nasıl değerlendiriyorsunuz sorusu üzerine Adnan, "Irak’ta yaşananlar canımı çok acıtıyor. Sadece ben değil herkesin canının acıması gerekiyor. Sezon arasında askerlerle birlikte çektirdiğim fotoğraf askerlere moral vermek için çekilmişti. Irak halkını çok seviyorum. Sadece ailem ve akrabam için yapmadım. Moral olsun diye tüm Irak halkı için yaptım. Orada sevdiğim insanlar var. Ailem ve akrabalarım orada. Allah’tan bu sorunların bitmesini diliyorum. Bütün arap ülkeleri Irak halkına bağlı. Eğer biz rahat olursak diğer ülkeler de rahat olur" ifadelerini kullandı.

Adnan, Rize’yi çok sevdiğini belirterek, "Buradan ayrılmak benim için çok zor. Rize ve Rize insanını çok sevdim. Burada bana çok destek oldular. İlk geldiğim zamanlar benim için çok zor oldu. Ondan sonra alıştım. Kendimi
Rize’nin vatandaşı gibi hissediyorum" diye konuştu.

Her maç öncesi dua ettiğini ifade eden Adnan, "Ben de bir Müslüman’ım ve Allah’tan güç alıyorum" dedi

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ