MENÜ

'Kartal'ı nasıl yıkarım!'

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, efsaneleri arasında olduğu eski kulübü Beşiktaş'ı devirmenin planlarını yapıyor. Tecrübeli hoca, “Rakibe saygımız var. Ama bu onlardan korkuyoruz anlamına gelmesin” dedi.

'Kartal'ı nasıl yıkarım!'

Sezonun ilk maçında Gençlerbirliği’yle berabere kalan, hazırlık maçında Trabzonspor’dan fark yiyen Çaykur Rizespor’da teknik direktör Mehmet Özdilek, Beşiktaş karşısına en iyi kadrosunu çıkarmaya hazırlanıyor. Dün bir basın toplantısı düzenleyen ve takımdaki son durumu özetleyen Özdilek, “Rakibe ciddi bir saygımız var. Bu saygıyı göstereceğiz. Bu, onlardan korkuyoruz anlamına gelmesin. Oraya giderken puan ve puanlar almaya gideceğiz” dedi. Türkiye’nin en formda rakibine karşı oynayacaklarını dile getiren Özdilek, “Tüm yoğunluğunu sahaya harcayan bir oyuncu grubumuz var. Bu işten yüzlerinin akıyla çıkacaklarından hiç şüphem yok. Ufak tefek ağrıları ve sızıları olan futbolcularımız var. Beşiktaş maçında her şeyiyle hazır bir takım olacağız. Bu ligde kolay maç yok. Dışarıda, içeride hepsi birbiriyle denk” ifadelerini kullandı.

‘Federasyon karar verir’

Tecrübeli hoca, Mersin İdmanyurdu maçının Mersin Stadı’nda oynanamayacağını da belirterek, “İlk oynadıkları müsabakalardaki sahanın resmi sağlıklı değil. En azından müsabaka oynamak için çok sağlıklı değil. Nereyi tercih edecekler, bilmiyorum. Türkiye Futbol Federasyonu en sağlıklı ve en doğru kararı verecektir” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ