MENÜ

Hentbolda "Yılın en iyiyleri" seçiliyor

Hentbolda en başarılı takım, antrenör ile oyuncularının belirleneceği 'Yılın Hentbol Ödülleri' yarışmasına, Antalya'dan kadınlarda Muratpaşa Belediyespor, erkeklerde ise Antalyaspor takımları damgasını vurdu.

Hentbolda "Yılın en iyiyleri" seçiliyor

Hentbol Magazin Dergisi tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen 'Yılın Hentbol Ödülleri' halk oylamasının ardından jürinin son değerlendirmesi ile belirlenecek. 2013-2014 hentbol sezonunun en başarılı takım, antrenör ve oyuncularının belirleneceği halk oylamasında ödül töreni Titanic Business Kartal'da 26 Eylül Cuma günü gerçekleştirilecek. Törende hentbol sporunun en önemli ismi olan Yaşar Sevim Ömür Boyu Başarı Ödülü de sahibini bulacak.

Hentbol kadın ve erkek Süper Ligi takımları arasında yapılan 'yılın en iyileri' seçimine Antalya'dan da sporcular katıldı. Kadınlarda Muratpaşa Belediyespor 'en iyi 3 takım' adayı arasında yer alırken, antrenör Birol Ünsal da 'en iyi antrenör' kategorisinde aday gösterildi. Muratpaşa Belediyespor oyuncularından Sevilay İmamoğlu Öcal 'en iyi kaleci', Gülsüm Güleçyüz 'en iyi sağ kanat', Olga Laiuk 'en iyi sağ oyun kurucu', Tanja Vuckovic ise 'en iyi orta oyun kurucu' adayları arasında gösterildi.

Erkeklerde de Antalyaspor Hentbol Takımı'ndan Recai Dege 'en iyi sol kanat', Viktor Shkrobanets de 'en iyi sol oyun kuru' adayları arasında yer aldı. Yarışmada her kategoride üç aday bulunuyor.5 Eylül'de başlayan halk oylaması yarın sona eriyor.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ