MENÜ

'Beraberlikle yetinmeyiz'

Akdeniz ekibini, U21 Milli Takımı'nda temsil eden Emrah Başsan, sezonun ilk maçını, gelecek Urfa karşılaşmasını FANATİK'e değerlendirdi: "Biz iyi bir takımız ve her zaman kazanmak için oynarız. Sezon sonuna kadar da bu böyle olacak"

'Beraberlikle yetinmeyiz'

Süper Lig'e beklenmedik bir şekilde veda eden Antalyaspor'un PTT 1. Lig'deki en büyük kozlarından biri kuşkusuz ki Emrah Başsan... İsmi uzun süre Fenerbahçe'yle anılan, Trabzon'un son anda kapısından dönen genç yıldız adayının Antalyaspor'da kalması yönetimi, teknik heyeti ve taraftarı son derece mutlu etti. Yönetimin ikinci kaptanlıkla onore ettiği Emrah Başsan, PTT 1. Lig'de berabere kaldıkları Karşıyaka maçını, gelecek haftaki güçlü rakipleri Şanlıurfa'yı FANATİK'e yorumladı.

'Lige iyi başladık'

"Bu ligin zorlu bir lig olduğunu ve her şartta hazırlıklı olmamız gerektiğini biliyorduk" diyen Emrah, "Zaten hocamız da bu konuda eksiklerimizi gidermemiz için gerekli önlemleri almıştı. Karşıyaka güçlü ve kaliteli oyunculara sahip bir takımdı. Ancak ben yine de deplasmanda iyi oynadığımız düşünüyorum. Çok sayıda pozisyon yakaladık. Fakat değerlendiremedik. Oyun olarak da ortada bir maçtı. Yine de lige iyi başladığımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

'Sadece kazanmak istiyoruz'


Takımdaki arkadaşlık ortamının çok iyi olduğuna dikkat çeken başarılı oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: Her şey çok güzel ve keyifli. Lige verilen arada ben milli takım nedeniyle arkadaşlarımdan biraz uzak kaldım. Ama çalışmaların son derece keyifli geçtiğini biliyorum. Umarım Urfa maçında kazanırız. Çünkü biz Antalyaspor olarak her maçını kazanmaya oynayan bir takımız. Beraberlikle yetinmek değil, Urfa'yı yenip seri yakalamak istiyoruz. Taraftarımızın da bizi ilk maçımızda desteklemesini bekliyoruz. İlerleyen haftalarda inanıyorum ki her şey daha güzel olacak. Yeni sezon bütün takımlara hayırlı olsun."

En büyük hedefi A Milli

Antalyaspor'un Süper Lig'e dönüş yolculuğundaki en önemli silahlarından Emrah Başsan, Akdeniz ekibini U21 Milli Takımı'ndaki performansıyla da başarıyla temsil etti. Ay-Yıldızlılar'ın Malta ile oynadığı maça ilk 11'de başlayan Emrah, 3-0 kazanılan maçta iki gol birden atarak yıldızlaştı. Hocası Abdullah Ercan'ın milli takımdaki vazgeçilmezlerinden olan 22 yaşındaki futbolcunun en büyük hedefi A Milli Takım'a yükselebilmek. Bunun için çok çalıştığını belirten oyuncu, "Antalyaspor'un yeniden Süper Lig'e yükselmesinde pay sahibi olursam ve çalışmaya devam edersem inanıyorum ki bu hedefime ulaşırım. Tek düşüncem bu" değerlendirmesini yaptı.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ