MENÜ

Arena çıkarması!

Galatasaray'ın cezası nedeniyle Arena'daki maça yalnızca Eskişehirliler'in girebilecek olması taraftarı harekete geçirdi. Yaklaşık 2 bin 500 Kırmızı-Siyahlı futbolsever takımlarını İstanbul'da desteklemeye hazırlanıyor.

Arena çıkarması!

Büyük ölçüde yenilediği kadrosuyla sezonun ilk maçında Torku Konyaspor’u 2-1 geçip lige zaferle başlayan Eskişehirspor, gözünü Galatasaray’a dikti. Kırmızı-Siyahlılar, kritik randevunun hazırlıklarını sürdürürken taraftarı da bu maçın heyecanı sardı. Bilindiği üzere ev sahibi ekibin cezası nedeniyle mücadeleyi yalnızca Eskişehirsporlu futbolseverler izleyebilecek. Bu durumu takımın lehine çevirmek isteyen taraftarlar, İstanbul’a çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Eskişehirspor’un 7 bin Passolig sahibi taraftarı var. Ancak kural gereği deplasman takımları stada yüzde 5 seyirci sokabildiği için karşılaşmaya 2 bin 500 futbolsever girebilecek. Edinilen bilgiye göre Eskişehirsporlular, kendilerine ayrılan bölümün tamamını dolduracak. Bu arada henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak Galatasaray Kulübü, Eskişehir taraftarlarının bilet fiyatlarını 100 TL olarak belirledi.

Sakatlar iyileşti


Bu arada Eskişehirspor’da sakatlardan da güzel haberler var. Sağ bek Kamil Ahmet Çörekçi’nin, Galatasaray maçında oynayabileceği öğrenildi. Diego’nun da durumunun iyi olduğu, ancak teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın bu oyuncuyu henüz riske etmeyi düşünmediği bildirildi.

Mehmet Ali Sabuncu

‘Galatasaray’ı yenebiliriz’

Eskişehirspor’un Wolfsburg’dan transferi İbrahim Sissoko’dan Galatasaray maçı öncesi taraftarı umutlandıracak açıklamalar... Kırmızı-Siyahlılar’ın yeni hücum silahı, takıma çabuk uyum sağladığına dikkat çekip, “Eskişehirspor camiası ve şehri beklediğimden çok iyi çıktı. Çok çabuk ısındım. Takımdaki arkadaşlık üst düzeyde ve gayet kaliteli bir ekibiz. Bu tür büyük maçlara motive olmak daha kolaydır. Galatasaray’a karşı şansımız olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ