MENÜ

Futbolu Eskişehirspor'da bırakacak

Eskişehirspor'un başarılı orta saha oyuncusu Hürriyet Gücer, futbolu Eskişehirspor'da bırakmak istediğini bildirdi.

Futbolu Eskişehirspor'da bırakacak

Gücer, kulübün aylık yayın organı Eskişehirspor Dergisi’ne yaptığı açıklamada, Eskişehir’de ve Eskişehirspor’da bulunmaktan mutlu olduğunu kaydetti.

Futbolculuğu, ailesinin maddi durumunun iyi olmamasından seçtiğini belirten Gücer, "Futbolcu olmak için çok çabaladım. Kendi başıma çok antrenman yaptım. Allah lütfetti ve bugünlere geldik. Her çocuk gibi Maradona’yı izlerdim. Mahalle maçlarında ’Maradona’ diye isim takılırdı. Süper Lig’de en beğendiğim futbolcu Emre Belözoğlu’dur. Gerçekten çok iyi bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

"Taraftarımız istediği sürece buradayım"


Gücer, sahada kendisi için değil, takımının galip gelmesi için mücadele ettiğini anlattı.Eskişehirspor’un geçen sezonu isteği yerde bitiremediğine değinen Gücer, şöyle devam etti:

"Ligi üçüncü ya da dördüncü sırada bitirebilecek bir ekip kurmuştuk. 2013-2014 sezonunda bulunduğumuz sıralama bize yakışmadı. Kulübün yeni yönetimiyle maddi ve manevi çok şey değişti. Eskişehirspor çok büyük bir camia ve ona yakışan çok iyi bir kulüp haline geldi. Daha da iyi olacağız. Futbolu Eskişehirspor’da bırakmak istiyorum. Taraftarımız istediği sürece buradayım. Türkiye Kupası ya da lig şampiyonluğundan birisini taraftarımıza armağan etmek istiyorum."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ