MENÜ

Rize'de sistem değişiyor

Trabzospor'a hazırlık karşılaşmasında 6-2 kaybeden Yeşil-Mavililer'de teknik direktör Mehmet Özdilek, harekete geçti. Deneyimli çalıştırıcı, Beşiktaş maçı öncesi sistemde değişikliğe gitti

Rize'de sistem değişiyor

Sezonun ilk maçında Gençlerbirliği’yle berabere kalan, hazırlık karşılaşmasına ise Trabzon’a 6-2 mağlup olan Çaykur Rizespor’da, teknik direktör Mehmet Özdilek sistem değişikliğine gidiyor. Yeşil-Mavililer’in hocası, orta sahada Murat Duruer, Kıvanç Karakaş, Silvestre gibi tek yönlü 3 orta saha ve ileride 3 forvetle oynuyordu. Bu sistemde Ümit ve Sercan Kaya gibi kanat hücumcularından yararlanamayan deneyimli hoca bundan sonra, iki orta sahanın önünde Lualua’yı oynatıp, kanatları daha fazla kullanacak.

‘Bu takıma güvenim tam’


Yapılan transferlerde başrol oynayan basın sözcüsü Aykut Ferah, lige verilen arayı en iyi şekilde geçirdiklerini belirtti. Sezona 3 puan ile başlayamamalarının kendileri adına üzücü olduğunu söyleyen Ferah, “Beşiktaş ile oynayacağımız maç bizim için zorlu geçecek. Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldığımız mücadelede iyi oynadık ama 3 puanı alamadık. Beşiktaş deplasmanından puanla döneceğimizi düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ