MENÜ

Mori: Asla pes etmeyeceğim

Eskişehirspor'un Arjantinli futbolcusu Rogelio Funes Mori, takımına maksimum katkı sağlamak için sahada olacağını ve asla pes etmeyeceğini bildirdi.

Mori: Asla pes etmeyeceğim

Mori, kulübün aylık yayın organı Eskişehirspor Dergisi’ne yaptığı açıklamada, Eskişehir’i çok sevdiğini ve kentin tam bir Avrupa şehri olduğunu kaydetti.
Eskişehirspor’da bir aile ortamının bulunduğunu belirten Mori, şunları anlattı:

Haberin Devamı

"Bu yüzden geldiğimden beri hiç zorluk yaşamadım. Sürekli forma şansı bulacağım bir takıma gitmek istiyordum. Benfica’daki son yılımda bazı problemlerden dolayı zor bir sezon geçirdim. Eskişehirspor’a sahadan devamlılık sağlamak için geldim. Takımımıza maksimum katkı sağlamak için sahada olacağım ve asla pes etmeyeceğim. Takımımız için elimden gelen her şeyi yapacağım. Türkiye’de oldukça zevkli ve mücadeleli futbol oynanıyor. Türk oyunculardan en çok Arda Turan’ı beğeniyorum. Çok kaliteli bir futbolcu olduğunu düşünüyorum."

"Çok düzgün ve zeki bir hocamız var"

Mori, Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın çok akıllıca futbol oynatmayı sevdiğini bildirdi.

Sağlam’ın gençlere çok şey öğrettiğini anlatan Mori, "Genç futbolculara önem veriyor. Saha içinde ve dışından disiplinli davranmamızı istiyor. Çok düzgün ve zeki bir hocamız var. Ben de takıma katkıda bulunarak ekip olarak başarılar kazanmak en büyük hedefim" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ