MENÜ

Torku Konyaspor'da hedef 3 puan

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, "Oyuncularımızın ve teknik heyetimizin Balıkesirspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak bizleri sevindireceklerine inanıyoruz. İnşallah Balıkesirspor maçı yükselişimizin ilk adımı olur" dedi.

Torku Konyaspor'da hedef 3 puan

Baydar, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlıların milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiğini söyledi.

Sahalarında Balıkesirspor’u ağırlayacaklarını hatırlatan Baydar, "Balıkesirspor ile oynayacağımız karşılaşmayı kazanarak, Eskişehirspor yenilgisini telafi etmeyi amaçlıyoruz. Üst sıralardaki hedefimize ulaşmak için evimizde oynayacağımız maçlarda puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Oyuncularımızın ve teknik heyetimizin Balıkesirspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak bizleri sevindireceklerine inanıyoruz. İnşallah Balıkesirspor maçı yükselişimizin ilk adımı olur" diye konuştu.

Baydar, yeni Konya Stadyumu’nun Balıkesirspor karşılaşmasına yetişeceğini dile getirdi.

"Statta hummalı bir çalışma var"

Stadyumla ilgili son sözü Türkiye Futbol Federasyonu’ndan incelemeye gelecek yetkililerin söyleyeceğini belirten Baydar, şunları kaydetti:

"Şu an için hummalı bir çalışma var. Herkes elinden gelenin fazlasını yaparak, Balıkesirspor maçının yeni stadyumumuzda oynanması için gayret gösteriyor. Gerekli testler ve denemeler yapılıyor. Herhangi bir olumsuzluk görünmüyor. Beklediğimiz kararın çıkacağına ve Türkiye’nin en modern stadyumunda ilk maçımızı oynayacağımıza inanıyoruz. Bu arada taraftarımızın passolig ve kombine kartlara ilgisi devam ediyor. Rakamlar her geçen gün artıyor. İnşallah onlara yeni stadyumumuzda takım olarak iyi bir maç izletme ve alacağımız sonuçlarla mutlu etme imkanı sunarız."

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ