MENÜ

Es Es'e Diego müjdesi

Eskişehirspor'da artık gözler Galatasaray'a maçına çevrildi. Sağlık heyetinden gelen 'Diego tamamen iyileşti' haberi Ertuğrul Sağlam'ın zafere olan inancını perçinleştirdi.

Es Es'e Diego müjdesi

Eskişehirspor’a, Galatasaray maçı öncesi sağlık heyetinden müjde niteliğinde bir haber geldi. Geçen sezonun ikinci yarısında oynanan Akhisar Belediyespor karşılaşmasında sağ diz ön çapraz bağları kopan Diego’nun tam anlamıyla iyileştiği öğrenildi. Ligin ilk haftasındaki Torku Konya maçında forma giyemeyen 28 yaşındaki defans futbolcusunun Galatasaray önünde ilk 18 kişilik takım kadrosunda yer alabileceği belirtildi. Brezilyalı oyuncu, Ertuğrul Sağlam’ın inisiyatifine göre Sarı-Kırmızılılar karşısında forma arayacak. Sağlam’ın imha planında yer aldığı ifade edilen Diego’nun, ilk 11 olmazsa bile maçın ilerleyen dakikalarında şans bulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

‘İnancım tam’

Galatasaraylı taraftarların tribünlerdeki yerlerini alamayacaklarını belirten Başkan Mesut Hoşcan, “Konyaspor karşısındaki olumlu futbolu Galatasaray maçında da sürdürmek istiyoruz. Teknik heyetim ve futbolcularıma güvenim ve inancım tam. 3 puan için sahada varolacağız. Galatasaray’ın cezası nedeniyle taraftarları statta olmayacak. Bu bizim için avantaj yaratan bir durum değil. Futbolun doğasına aykırı seyircisiz maç” diye konuştu. Öte yandan Eskişehirspor, dün Balıkesir ile oynadığı hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı.

Reşat Çöteli

Haberin Devamı
YORUM YAZ