MENÜ

Ronaldo: Yanlış anlaşıldım

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, kulübünün transfer politikası hakkında yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını söyledi. Amacının başkan Florentino Perez'i eleştirmek olmadığını söyleyen Ronaldo, Perez'in takım için en iyisini düşünerek hareket ettiğini belirtti.

Ronaldo: Yanlış anlaşıldım

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, kulübün transfer politikasıyla ilgili yaptığı yorumların yanlış anlaşıldığını söyledi.

Portekizli futbolcu, hafta başında yaptığı açıklamada Angel Di Maria ve Xabi Alonso'nun takımdan ayrılışını eleştirmişti. Ronaldo, "Real Madrid'in başında ben olsaydım, transfer politikasını bu şekilde yürütmezdim. Ancak başkan Florentino Perez, takım için en iyisini düşünerek transferler yapmış ve takımdan ayrılması gereken isimleri belirlemiştir. Onun aldığı kararlara saygı duymak zorundayız" diye konuşmuştu.

PEREZ: RONALDO KULÜP POLİTİKASINI...

Bu sözler Avrupa basınında Ronaldo'nun Perez'e tepki gösterdiğine yönelik haberleri de beraberinde getirdi. Ancak düzenlenen basın toplantısında konuşan Real Madrid Başkanı Florentino Perez, "Ronaldo'nun kulüp politikasını sorgulamadığına eminim" diyerek tartışmalara son verdi.

TWITTER'DAN AÇIKLADI

Bunun üzerine resmi twitter hesabından bir mesaj gönderen Ronaldo, "Sözlerim yanlış anlaşıldı. Perez'le dün görüştük. Aramızda hiçbir problem yok" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ntvspor

Haberin Devamı
YORUM YAZ