MENÜ

Alper Potuk: Emin adımlarla şampiyonluğa

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncularından Alper Potuk, FB TV'ye açıklamalarda bulundu. Genç futbolcu, emin adımlarla şampiyon olarak 4. yıldızı takmak istediklerini dile getirdi.

Alper Potuk: Emin adımlarla şampiyonluğa

İlk olarak yeni sezon formalarını değerlendiren Alper Potuk, emin adımlarla Şampiyonluğa yürümek ve 4.yıldızı takmak istediklerini, taraftarlarımızın ve takımdaki arkadaşlık ortamının da buna katkı yapacağını söyledi.

“Formalarımıza gösterilen ilgi bizleri mutlu ediyor”

Sözlerine ilk olarak yeni sezon için reklamsız olarak tasarlanan formalar hakkındaki düşüncelerini paylaşarak başlayan Alper Potuk, “Şimdiye kadar giydiğim en güzel formalardan biri, hatta en güzeli diyebilirim. Çubuklu formamızı da çok sevdim. Ben bütün taraftarlarımızın da yeni sezon formalarımızı çok sevip, beğendiğini düşünüyorum. Forma satışlarında da rekora doğru koştuğumuzu söyleyebilirim. Formamızda, göğüs bölgesinde de reklamın olmayışıyla birlikte adeta bir tişört havası var diyebilirim. Dışarıda çok rahatlıkla kullanılabilir. Bu anlamda formalarımızı çok seviyoruz ve çok memnunuz. Aynı zamanda çok rahat bir forma” dedi.

“Hepimiz 4.yıldızı çok istiyoruz”


Bu sezon şampiyon olmanın ve 4. yıldızı takmanın çok önemli olduğunun altını çizen Alper Potuk, “Kadıköy’de taraftarımızın desteği çok önemli. Taraftarımızı da formalı görünce, ilgi gösterdiklerini görünce takımımız üzerinde çok daha fazla etkisi oluyor. Geçtiğimiz sene Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda, A Milli Futbol Takımımızın Hollanda ile oynadığı bir maç vardı ve sahaya çıktığımızda stadyumda boş yer yoktu. Bu atmosfer beni çok etkilenmişti. O nedenle her maçta taraftarımızın Stadımızı doldurması, formalarıyla bize destek olması bizleri ayrı bir motive ediyor. Taraftarımızın desteğini her yerde görüyoruz. Gittiğimiz her yerde bizleri yalnız bırakmıyorlar. Seneye de şampiyon olduğumuz takdirde 4.yıldızı takacağız. Tarihe geçeceğiz diyebilirim. Hepimiz 4.yıldızı çok istiyoruz. Herkesten çok istiyoruz bu sene Şampiyon olmayı. Fenerbahçe tarihine adımız yazılacak” açıklamasında bulundu.

“Emin adımlarla şampiyonluk yürüyüşüne devam etmek istiyoruz”

Süper Kupa ve Lig’de de oynanan Karabükspor maçlarıyla sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını da belirten Potuk, “Geçen sezon itibariyle oturmuş bir kadromuz var. Hazırlık maçlarında kötü sonuçlar almış olabiliriz ama biz Lige iyi başlayacağımız ve Süper Kupa’yı alacağımızı biliyorduk. Geçen sene bıraktığımız yerden devam etmek istiyorduk. Bu sene de iyi bir başlangıç yaptık. Süper Kupayı ve Lig’in ilk haftasında Karabükspor ile oynadığımız maçları kazandık. Şimdi ise önümüzde Trabzonspor maçı var ve o maçtan da kayıpsız çıkarak emin adımlarla başlattığız şampiyonluk yürüyüşüne devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Herkes yoğun bir şekilde çalışıyor”

Takımdaki her oyuncunun takıma katkı yapabilme adına fazlasıyla çalıştığını da dile getiren başarılı oyuncu, “Salonda vücut çalışarak daha da kuvvetli olmaya çalışıyorum. Daha sonra şut çalışması yapıyorum. Kendimi geliştirmek için çalışıyorum. Takımıma daha fazla faydalı olmak benim için önemli. Aynı şekilde bütün takım arkadaşlarım böyle yoğun bir şekilde çalışıyor. Antrenmanlarda şut çalışması yapıyoruz ve yenilene ceza, yenene ise ödül veriyoruz. Bu şekilde kendi içimizde antrenmanları eğlenceli bir şekilde sürdürüyoruz” şeklinde konuşarak antrenmanların da neşeli bir şekilde sürdüğünü söyledi.

“Takımdaki arkadaşlığın Şampiyonluğu ve 4.yıldızı bize getirmesini istiyoruz”

Takım içinde oluşturulan arkadaşlık ortamının şampiyonluk yolunda ve 4. yıldızın kazanılmasında etkili olacağını da söyleyen Alper Potuk, “Takımdaki arkadaşlık çok iyi bir seviyede. Sahaya çıkıncaya kadar çok eğlenceliyiz ama sahaya da çıkınca takımdaki herkes ciddi bir havaya bürünüyor. Bizim için önemli olan işimizi en iyi şekilde yapmak. Az öncede söylediğim gibi takımdaki arkadaşlık ortamı bizim performansımıza da olumlu yönde etki ediyor. Takımdaki her oyuncu birbirini çok iyi tanıyor. Sahanın içinde de, dışında da çok iyi anlaşıyoruz. Bu arkadaşlığın Şampiyonluğu ve 4.yıldızı bize getirmesini istiyoruz. Herkesin bizi favori gördüğünü biliyoruz ve bizde kendimizi favori görüyoruz ancak çalışmalarımızdan, antrenmanlarımızdan ödün vermiyoruz. En iyi şekilde çalışıyoruz. İmza günlerine gidiyoruz. Taraftarlarımız saatlerce bizleri bekliyor. Taraftarımızı mutlu etmek bizi daha da çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

“Taraftarlarımız, Şampiyonluk yarışında bizleri yalnız bırakmasın”


Son olarak şampiyonluk yarışında Fenerbahçeli taraftarların her zaman takımın yanında olması gerektiğine değinen Alper Potuk, “Son maçta biraz performansımız beklenenin altındaydı. Bizim her zaman en iyi şekilde mücadele etmemiz gerekiyor. Çünkü Fenerbahçe camiasında beklentiler her zaman büyüktür. Karabükspor maçında beklenenden az seyirci vardı. Ben Stadımızın her maçta dolmasını istiyorum. Taraftarlarımız, Şampiyonluk yarışında bizleri yalnız bırakmasın” diyerek sözlerini noktaladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ