MENÜ

Kafkas: Kaşıyan olursa sonuna kadar kaşırız

Tolunay Kafkas, İsmail Kartal ile yaşanan el uzatmama konusuna değinerek, "Ben bunu fazla kaşımak istemiyorum. Ama kaşıyan olursa da sonuna kadar kaşırız. Bir sorun olmaz" dedi.

Kafkas: Kaşıyan olursa sonuna kadar kaşırız

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile yaşanan el uzatmama konusuna değinerek, "Ben bunu fazla kaşımak istemiyorum. Ama kaşıyan olursa da sonuna kadar kaşırız. Bir sorun olmaz" dedi.

Kardemir Karabükspor yarın Ankara'da PTT 1'inci Lig ekiplerinden Osmanlıspor ile yapacağı hazırlık maçının çalışmalarını kendi tesislerinde tamamladı. Antrenmana, ameliyat olan Musa Çağıran ile milli takım kampında bulunan Ahmet İlhan Özek ve Traore katılmazken, Fenerbahçe maçında ayak bileğinden sakatlanan kaleci Waterman takımdan ayrı yürüyüş yaparken, hafif sakatlıkları bulunan Samba Sow ve Viola ise salonda çalıştı. Antrenman öncesi Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Karabük Şubesi Başkanı Celal Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti.

"Hazırlık maçında forma şansı az olanları oynatacağız"

Milli maç arasının kendilerine yarayacağını ifade eden Kafkas, "Bazı oyuncularımızda ufak tefek sakatlıklar oldu. Üst düzey maçlar oynamak bazı sıkıntılar getiriyor. Ama buna alışmak lazım. Keşke gruplara kalabilseydik, bu üst düzey maçlara devam edebilseydik. Osmanlıspor ile yapacağımız hazırlık maçında forma şansını az bulan oyuncularımızı oynatacağız. Maç eksiği olan oyuncularımızı hazır hale getirmek zorundayız" dedi.

"Her maç zor"

Milli maçın ardından sahalarında İstanbul Başakşehir ile zor bir maç oynayacaklarını hatırlatan Kafkas, şöyle dedi: "Çok ciddi bir takım. İyi bir kurguları var. İçerde veya dışarıda oynayacağımız her maç zor. Güçlü olan, oyun anlayışı, felsefesi iyi olan takımlar biraz daha öne çıkacak. Çünkü takımlar arasında çok fazla bir fark yok. Bizim avantajımızın geçmişten gelen bir oyun anlayışımızın ve felsefimizin var olması."

"Eneramo'yu çok istedim"

Transferin son gününde İstanbul Başakşehir ile anlaşan eski oyuncuları Eneramo'yu takımında görmeyi çok istemelerine rağmen bunun gerçekleşmediğini vurgulayan Kafkas, şunları söyledi:
"Oynatmak istediğim oyun anlayışı bakımından ön bölgede güçlü ve kuvvetli, topu tutan bir golcünün olması benim için çok önemli. Oyun anlayışımızın büyük bir bölümü buna müsait çok istedim. Anlaştık da, daha sonra bazı problemler oldu. Bunu da başkanımız açıkladı. Daha sonra ki yapılan iş beni üzdü."

"Kaşıyan olursa sonuna kadar kaşırız"

Fenerbahçe maçı sonrası basın mensuplarına küfür ettiği yönünde ki iddiaları ve Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın uzattığı eli sıkmamasına açıklık getiren Kafkas, sözlerini şöyle tamamladı:

"Gazetecilerle ilgili açıklama yaptım. Orada yanlış bir algılama var. Ben yaptığımın arkasında duracak kadar kişilikli bir herifim. Hiç de çekinmem. Tabii oradaki bazı adamların algılama biçiminde bir sorun var. Nasıl algıladıkları çok önemli değil. İsmail Kartal ile ilgili açıklama yaptım. Ama bu açıklamayı yapmayabilirdim. Fakat onu kim gazeteye verdiyse, el altından kim yaptıysa ben de ona karşı bir cevap verdim. Biz bunun altında kalabilecek ne şahsiyette ne karakterde bir adamız. Oyuncumuz Erkan'ın Kuyt'a yaptığı kabul edilebilir bir şey değil. Karşı rakipten, camiadan özür dilemesini bilen, o yüreklilikte bir insanız. Ama bize yapılanı da öyle es geçecek karakterde bir adam değiliz. Bunlar olur ama insan gelir bir özür diler, 'olur' der, biz de 'olur abi, canın sağ olsun' deriz, gideriz. Gerginlik anında insanlar bir şeyler yapabilirler. Ama sen 3 sene geçmiş bir şey dememişsin bundan sonra olmaz. Gerekli şeyleri söyledik. Ben bunu fazla kaşımak istemiyorum. Ama kaşıyan olursa da sonuna kadar da kaşırız. Bir sorun olmaz."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ